Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Lélekemelő Spa élmény

Lélekemelő Spa élmény

0
Az illatok rendkívüli hatással bírnak.

Egy nehéz nap után a feltöltődés egyik legnagyszerűbb módja ha elmegyünk egy gyógyfürdőbe, hiszen a különböző aromás illatok segítenek testünk ellazulásában. Egy pár egyszerű trükk segítségével az otthonunkban is fölidézhetjük a tökéletes spa élményt, hiszen mindazokat az illatokat amelyek jókedvre derítenek és amelyek segítenek a relaxcióban, - haza is vihetjük.

Íme a módszer, hogyan nyugtathatjuk meg a testet és lelket, illetve hogyan csempészhetünk egy kis varázslatot mindennapjainkba. Csupán illatokra van szükségünk az élénkítő, nyugtató és lazító hatás eléréséhez, méghozzá a következőképp:

  • Mindenekelőtt szerezzen be olyan természetes alapanyagú termékeket, organikus illatokat és aromagyertyákat, amelyeket szeret. Lazító hatással bír a verbána, a levendula, a bergamot és az ylang-ylang. Ha élénkítő hatásra vágyunk, szerezzünk be gyömbér, kakaó, menta, vagy eukaliptusz illatokat. A citrom, citromfű, vagy a sárgadinnye pedig frissítő hatásúak.
  • Helyezze el az illatgyertákat a fürdőszobában és gyújtsa meg őket. Engedje tele a kádat és öntsön a vízbe fürdőolajat!
  • Relaxáljon fél órát a fürdőkádban, közben gyengéden masszírozza át testét. Fürödjön meg és ásványi fürdősó segítségével távolítsa el bőréről az elhalt hámsejteket!
  • Fürdés után körkörös mozdulatokkal kenje be testét testápolóval. Ez esetben is válasszon természetes illatokat és termékeket. Permetezzen ásványvizet a bőrére és engedje hogy ellazuljon.
  • Végezetül bújjon bele egy tiszta, puha, kényelmes és finom illatú ruhába, melynek mosása során Lenor öblítőt használt. A rendelkezésre álló illatok széles skálájából válassza ki azt, amelyik kellemes és megnyugtató az ön számára. A Lenor minden egyes hangulathoz rendelkezik egy illattal. Nyújtózzon végig a kanapén! Vegyen pár mély lélegzetet az orrán keresztül, majd engedje ki a levegőt a száján. Érezze bőre és ruhája illatát és élvezze az illatot, amely jókedvre deríti! Engedje, hogy a pozitív gondolatok az orrától a lábujja hegyéig átjárják a testét!

Ne feledje: a Lenor segítségével egész nap egy nagyszerű illatélményben és pozitív gondolatokban lehet része!

0

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk

Sütik elfogadása