Intim szagok ellen

Intim szagok ellen

Tudta, hogy a nők szaglása menstruáció alatt és peteérés előtti időszakban sokkal kifinomultabb, mint a ciklus bármely más szakaszában?


Az intim testszagok fontos szerepet játszanak a biológiailag rátermett, nemzőképes párválasztásban is.

Íme nehány lépés annak érdekében, hogy mindig frissen és kényelmesen érezzük magunkat bőrünkben:

Gyengéd mosás

  • Fürdés, vagy tusolás közben az intim területet alaposan mossuk át langyos vízzel és puha mosdószivaccsal vagy az ujjainkal!
  • Kerüljük azokat a termékeket, amelyek megbolygathatják a hüvely pH értékét!

Tartsuk tisztán és szárazon!

Az intim bőrfelületet igen érzékeny, ezért szeretnénk a legkíméletesebben bánni vele, főleg menstruáció idején. Tudjon meg többet az intimhigéniáról szóló cikkünkben.

A fehérnemű:

  • A menszesz során viseljünk 100% pamutból készült bugyit!
  • Legyen nálunk egy pótbugyi a menstruációnk ideje alatt.
Always Ultra
Always Ultra
(148)

Akár 100%-os szivárgás elleni védelem.

Fedezze fel most!

Tisztasági betét

Az intim testszag menstruáció idején kívül is természetes és normális. Ha ki szeretnénk zárni ezt a kellemetlenséget, a tisztasági betétek beszívják és elzárják a szagokat okozó testnedveket. Az illatosított Always betétek szintén segítenek a bőr frissességének megőrzésében és a szagok kiküszöbölésében.

Gyakran cseréljünk tampont és betétet!

A menstruációs vérnek nincs szaga mindaddig, amíg nem érintkezik baktériumokkal vagy levegővel. Ha rendszeresen cserélünk tampont illetve betétet és gyakran mosakszunk, menstruáció idején is frissnek érezhetjük magunkat.

Milyen esetben látogassuk meg orvosunkat?

Ha az intim területen bőrirritációt (intim irritáció), illetve bármi más rendellenességet tapasztalunk, forduljunk nőgyógyászunkhoz a vizsgálat és megfelelő kezelés érdekében.

Ossza meg velünk gondolatait!

Szívesen vesszük hozzászólásait! Esetleg volna olyan ötlete, amely másokon is segíthet?

Ajánlott termékek

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Örzse

Örzse

Jelentett

Nagyon hasznosak voltak a takarítási tippek a lakásban, én ablakpucolásnál egy pici WU2 sampont teszek a vízbe és ragyogó lesz az ablaküveg.

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által