Tampon vagy betét

Tampon vagy betét

Amikor intim védelemről beszélünk, a tampon és az intim betétek közül választhatunk. Mindkét termékfajta széles palettát kínál nedvszívóképesség és méret tekintetében egyaránt, és mindkettőt a menstruáció első napjától használhatjuk.


Intim betét

Az intim betétet a testen kívül, a fehérneműben elhelyezve viseljük, és általában célszerűbb, ha az első pár vérzés alkalmával ezt használjuk. Könnyen hozzászokhatunk viseléséhez, és segítségével nyomon tudjuk követni a menstruációnk erősségét is: mikor a legerősebb a vérzésünk, és milyen gyakran kell betétet cserélnünk. Az Always széles választékában mindenki megtalálhatja az alkatának, preferenciáinak és egyéni szükségleteinek legmegfelelőbb betétet.

Amint megismertük menstruációnkat, az alábbi információk segítségével a vérzésünk eltérő erősségű napjaihoz tampont is választhatunk.

Tampon

A tampont a hüvelybe kell felhelyezni, mivel úgy tervezték, hogy a menstruációs vért még a testből való kijutás előtt felszívja. Ezáltal megakadályozható, hogy az alsóneműnk véres legyen, és könnyebbséget jelent az olyan tevékenységek során, mint pl. a sport és a tánc. A tampon láthatatlan védelmet nyújt, és ideális megoldás szűk szoknya vagy fürdőruha viselése esetén. A tampon használatakor a szivárgás elkerülése érdekében fontos a rendszeres csere.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Válasszunk applikátoros tampont, ha fontos számunkra a könnyebb felhelyezhetőség. Egyik ilyen termékünk a Tampax Pearl® Plastic tampon sima, lekerekített végű applikátorral. Ha a tampon behelyezésétől idegenkedünk, érdemes betétet választani, amíg készen nem állunk a következő lépésre.

Ha lánya most kezdi a tampon használatát, itt olvashatja el a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszainkat.

Betét és tampon

Amennyiben már hozzászoktunk a betét és a tampon használatához egyaránt, a kettő együttes alkalmazása jelentheti az optimális megoldást. Ez főként azok számára hasznos, akik még csak most kezdtek el tampont használni. Az Always tisztasági betétek segítségével egész nap frissnek érezhetjük magunkat.

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által