Tampon vagy betét

Tampon vagy betét

Amikor intim védelemről beszélünk, a tampon és az intim betétek közül választhatunk. Mindkét termékfajta széles palettát kínál nedvszívóképesség és méret tekintetében egyaránt, és mindkettőt a menstruáció első napjától használhatjuk.


Intim betét

Az intim betétet a testen kívül, a fehérneműben elhelyezve viseljük, és általában célszerűbb, ha az első pár vérzés alkalmával ezt használjuk. Könnyen hozzászokhatunk viseléséhez, és segítségével nyomon tudjuk követni a menstruációnk erősségét is: mikor a legerősebb a vérzésünk, és milyen gyakran kell betétet cserélnünk. Az Always széles választékában mindenki megtalálhatja az alkatának, preferenciáinak és egyéni szükségleteinek legmegfelelőbb betétet.

Amint megismertük menstruációnkat, az alábbi információk segítségével a vérzésünk eltérő erősségű napjaihoz tampont is választhatunk.

Tampon

A tampont a hüvelybe kell felhelyezni, mivel úgy tervezték, hogy a menstruációs vért még a testből való kijutás előtt felszívja. Ezáltal megakadályozható, hogy az alsóneműnk véres legyen, és könnyebbséget jelent az olyan tevékenységek során, mint pl. a sport és a tánc. A tampon láthatatlan védelmet nyújt, és ideális megoldás szűk szoknya vagy fürdőruha viselése esetén. A tampon használatakor a szivárgás elkerülése érdekében fontos a rendszeres csere.

Always Ultra
Always Ultra
(148)

Akár 100%-os szivárgás elleni védelem.

Fedezze fel most!

Válasszunk applikátoros tampont, ha fontos számunkra a könnyebb felhelyezhetőség. Egyik ilyen termékünk a Tampax Pearl® Plastic tampon sima, lekerekített végű applikátorral. Ha a tampon behelyezésétől idegenkedünk, érdemes betétet választani, amíg készen nem állunk a következő lépésre.

Ha lánya most kezdi a tampon használatát, itt olvashatja el a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszainkat.

Betét és tampon

Amennyiben már hozzászoktunk a betét és a tampon használatához egyaránt, a kettő együttes alkalmazása jelentheti az optimális megoldást. Ez főként azok számára hasznos, akik még csak most kezdtek el tampont használni. Az Always tisztasági betétek segítségével egész nap frissnek érezhetjük magunkat.

Ajánlott termékek

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által