ALWAYS DAILIES Slim Multiform Tisztasági Betét 0

Fedezze fel az ALWAYS DAILIES Slim Multiform tisztasági betétet!

ALWAYS DAILIES Slim Multiform Tisztasági Betét

ALWAYS Dailies Betét

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

openTermékinformáció

Az Always Dailies Slim Multiform tisztasági betétek megbízható frissességet nyújtanak nap mint nap

Az Always Dailies Slim Multiform tisztasági betétek rugalmasak és vékonyak, hogy nap mint nap védelmet nyújtsanak bármilyen szabású fehérnemű viselése esetén. Vékonyságuknak köszönhetően fokozott kényelemben részesítik használójukat, a légáteresztő kialakítás pedig megbízhatóan szárazon és frissen tart; tökéletesek a mindennapos használatra. A Dailies Slim Multiform tisztasági betétek enyhén illatosítottak és nagyszerű védelmet kínálnak hüvelyfolyás, illetve rendszertelen menzesz esetén.

Termékjellemzők

Bármilyen szabású fehérneműhöz illeszkedik

Tisztasági betétek kifejezetten úgy tervezve, hogy bármilyen szabású fehérneműhöz illeszkedjenek.

Mindennapos frissesség

Légáteresztő kialakításának köszönhetően megbízható védelmet és hosszan tartó frissességet nyújt egész napon át.

Extra vékony kialakítás a kényelem érdekében

Az 1,0 mm-es diszkrét kialakítás gondoskodik a kényelemről

Bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott

Bőrgyógyászati tesztekkel bizonyítottan kíméletes az érzékeny bőrhöz.

Próbálja ki az Always Dailies Fresh & Protect tisztasági betéteket!

Próbálja ki az Always Dailies Fresh & Protect tisztasági betéteket a fokozott mindennapos védelem és frissesség érdekében.

Lásd az összehasonlító táblázatot

Kérdezzen az Always Dailies tisztasági betétekrőlLepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81