Naturella Ultra Night Egészségügyi Betét 0

Fedezze fel a Naturella Ultra Night Camomile szárnyasbetéteket!

Naturella Ultra Night Egészségügyi Betét

NATURELLA Betét

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

openTermékinformáció

Úgy alkották meg, hogy puha érzetet és éjszakai védelmet biztosítson az intim bőrterület számára.

A Naturella Ultra Night Camomile szárnyai helyén tartják az egészségügyi betétet, puhák, és védelmet nyújtanak az intim bőrterület számára azokon az éjszakákon, amikor erősebb a vérzés. Ez az egyetlen női higiéniai termék, amely dermacrem összetevőt, egy egyedülálló bőrvédő száraz folyadékot tartalmaz, amely klinikailag bizonyítottan megelőzi a bőrirritációt.

A kamilla illatú Naturella Ultra Night betétek mindössze két milliméter vékonyak. A virágmintákba bújtatott exkluzív nedvességfelszívó rendszerrel bír, továbbá nedvszívó rostjai elvezetik a bőrről a nedvességet és száraz, kényelmes érzetet nyújtanak a bőrnek az éjszaka során.

A Naturella egészségügyi betétek biztosítják azt a fokozott éjszakai védelmet, amelyre a menstruáció során szükség van, mindeközben gyengédek és kíméletesek a bőrhöz.

Mitől egyedülálló a Naturella?

Szuperpuha fedőréteg

A szuperpuha fedőréteg hozzáadott védelmet nyújt, ott és amikor erre leginkább szükség van.

Exkluzív nedvességfelszívó rendszer

A belső virágmintázat exkluzív nedvességfelszívó rendszerként funkcionál, a szuper nedvszívó zselégyöngyök pedig felszívják a folyadékot és elvezetik a bőrről, így száraz és kényelmes érzetet nyújtanak.

Bőrgyógyászok által jóváhagyott intim bőrápolás

A Naturella egészségügyi betétek a nemzetközileg elismert német bőrgyógyász ati intézet, a proDERM által jóváhagyott dermacrem balzsamot tartalmaznak, amely fokozza a kényelmet és védi az intim bőrterületet.

Enyhén illatosított a fokozott frissességért

A hozzáadott frissesség érdekében a Naturella betétek kamilla, zöld tea vagy körömvirág ihlette illatban kaphatók.

Próbálja ki a Naturella tisztasági betéteket is!

Próbálja ki a Naturella tisztasági betéteket is, és merüljön el minden nap az ellenállhatatlan puhaság és frissesség érzetében!

Naturella egészségügyi betét termékcsalád