Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Tűnjünk ki a tömegből az Always Ultra segítségével!

Támogató: Always
0
Akár 100%-os védelem, hogy tehetségünket bármikor megvillanthassuk.

Ugye milyen jóleső érzés az elismerés, amit azért kapunk, mert jók vagyunk valamiben? Amikor a zenében, a táncban vagy a mozgásban, vagy akár a sportpályán kihozzuk magunkból a maximumot? A szurkolók biztatása, vagy a lenyűgözött közönség tapsvihara mindnyájunkat kívül-belül ragyogással tölt el.

Szeretnénk, ha a tehetségünket mindenki fölfedezhetné, hiszen ettől vagyunk különlegesek és ez az, ami meghatározója személyiségünknek, amitől jól érezzük magunkat a bőrünkben.
Amikor menstruálunk, viselkedésünk kissé megváltozik: kevésbé érezzük magunkat „kalandornak” és bizonyos tevékenységeket kerülünk. Az erős vérzések alkalmával inkább szívesebben maradunk otthon; ez pedig annyit jelent, hogy akarva-akaratlan lemaradunk olyan helyzetekről, amikor a siker élményének lennénk kitéve.

De vajon mitől változik meg a magatartásunk? Miért veszítünk magabiztosságunkból a periódusunk alatt? Ennek számos oka van, de az egyik kulcsfontosságú tényező, hogy nem szeretnénk kudarcot vallani; nem csak teljesítményünket, de a betétünket illetően sem. Ilyenkor nem bízunk abban, hogy az megfelelő védelmet nyújt és folyamatosan aggódunk a szivárgások miatt. Amikor pedig bizonytalanok vagyunk, nem rendelkezünk kellő magabiztossággal ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból. Hogyan őrizhetjük meg hát az önbizalmunkat, hogy „azokon a napokon” se maradjunk le az élményekről?

A magabiztosság a megbízható védelemmel kezdődik
Az Always tudja, hogy az önbizalom a biztonság és védelem érzésével kezdődik. Épp ezért az Always Ultra egy különleges magszerkezettel rendelkezik, amely gyorsan magába szívja és elzárja a folyadékot azáltal, hogy zselévé alakítja azt. Mindez védelmet és magabiztosságot nyújt, amellyel a legjobb teljesítményt nyújthatjuk a hónap bármely szakaszában.

Rendkívüli vékonysága ellenére az Always Ultra akár 100%-os szivárgás elleni védelmet nyújt!
Mostantól az Always Ultra még több folyadékot magába záró zselével rendelkezik, amely elvezeti a nedvességet és zselévé alakítással el is zárja azt, hogy ne szivároghasson vissza a betét felszínére. Ez a folyadék-elzáró zselé a saját súlyának akár 30-szorosát is képes magába szívni és elzárni! Az Always vastagbetétek csupán súlyuk kétszeresét képesek befogadni és nem is tartják olyan jól a nedvességet. Ez a titka annak, hogy ilyen vékony betétek ilyen nagyszerű védelemre képesek!

1g folyadék-elzáró Always Ultra zselé akár 30g folyadékot képes fölszívni
mialatt 1g Always vastagbetét cellulóz bélés mindössze 2g folyadék felszívására képes
(ráadásul, nem zárja el azt!)

Tűnjünk ki a tömegből az Always Ultra segítségével!
Az akár 100%-os szivárgás elleni védelmével az Always Ultra magabiztosságot nyújt a nőknek ahhoz, hogy megvillanthassák tehetségüket a hónap bármely szakában. Legyen az tánc, zene, vagy sport, az Always Ultra gondoskodik arról, hogy a nehéz napokon se maradjon le senki a sikerélményről!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása