Az EverydayMe-ről

everydayme

Mi az EverydayMe?

A EverydayMe egy online platform, amelyet az igazi anyukák támogatására és inspirálására terveztünk, hogy megkönnyítsük a mindennapjaikat. Nem a tökéletes élet vagy a tökéletes szempillák kialakítására törekszünk. Épp ellenkezőleg! Tisztában vagyunk azzal, hogy az élet lehet bármilyen, csak nem tökéletes.

A küldetésünk, hogy ünnepeljük az apró dolgokat, magunkévá tegyük a tökéletlenségeket, a szervezett káoszt és a rendetlen pillanatokat, amelyek az életet valóságossá teszik.

Szakértői csapatunk, szerzőink és igazi anyukák osztják meg az általuk saját kezűleg válogatott ajánlásokat, a nekik bevált új termékeket, praktikus tippjeiket, inspiráló ötleteiket és megbízható tanácsaikat bármivel kapcsolatban, a gyermekneveléstől és az otthoni dekorációtól kezdve egészen a wellness-ig és szépségápolásig.
Az EverydayMe egy online platform, amelyet a Procter & Gamble (P&G) készített. A vállalat az elmúlt 175 évben olyan márkákat tett népszerűvé, amelyek világszerte megkönnyítik az emberek életét, hogy minden napjuk rendkívüli legyen.

Az innovatív és megbízható márkákból álló portfóliónk, amelyekre minden nap számíthat: Always, Ambi Pur, Ariel, Aussie, Jar, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Oral-B, Pampers és Pantene.

A Procter & Gamble legfrissebb híreit és információit a http://www.pg.com webhelyen találja, illetve itt tájékozódhat arról is, hogy a P&G márkái hogyan befolyásolják és javítják világszerte 4,6 milliárd ember életét.
PG Family desktop

Fedezze fel a P&G márkákat