Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Szabadtéri programok gyerekeknek nyárra

szabadteri-programok-gyerekeknek-nyarra-1-size-3
0
ugralas-a-locsolo-korul-1-size-detail

Egy örök klasszikus, mely minden korosztályban nagy népszerűségnek örvend, ráadásul remek módja egy kis hűsölésnek a meleg nyári napokon. Állítsuk be az automata öntözőt úgy, hogy az lassan mozogjon előre-hátra, lehetőséget biztosítva a gyerekeknek a vízsugár átugrására, alatta való átkúszásra, vagy keresztülfutásra. Nehezítsük a feladatot és élénkítsük fel a gyerekek fantáziáját azáltal, hogy pontokkal jutalmazzuk a legkreatívabb ugrásokat. Persze az is igen szórakoztató lehet, amikor a fűben heverésző, mit sem sejtő családot hirtelen záporozó víz éri, s mindenki hisztérikusan menekül a „zuhany” elől. Ezek örökre emlékezetes pillanatok maradnak.

dobas-babzsakkal-1-size-detail1

Versengési vágya van a családnak? Nincs is szükség másra, mint egy létrára, néhány babzsákra és saját karunkra. Írjunk fel 1-től 5-ig számokat papírcetlikre, majd lentről felfelé, növekvő sorrendben ragasszuk őket a létra fokaira. Ezután jelöljünk ki egy korosztállyal arányos távolsági szintet, s minél magasabbra dobja a játékos a zsákot, annál több pontot kap. Mindegyik játékos ötször dobhat, s az nyer, aki a legtöbb pontszámot gyűjti össze. (a kisebb játékosok frusztrációját elkerülendő, természetesen igazíthatunk a szabályokon). Mindez lufiból készített vízibombákkal is játszható, a lényeg a „cél, tűz!”

akadalypalya-1-size-detail

Ezt a játékot felépíteni és játszani is igen szórakoztató; ösztönözzük a fiatalokat fantáziájuk használatára már a pálya kialakításakor (piknik pléd alatti átkúszás, cserepek körül ugrálás, gerendamászás a konyhai padon, hulla hopp karikán átugrás, stb.). Ezek után versenyezzünk időre, vagy egymás ellen, természetesen ügyelve mindenki testi épségére. Ez egyben remek szórakozás és testmozgás is, a sár- vagy fűfoltok miatt pedig nem kell aggódni! Az Ariel a foltok eltávolításának nagymestere, így az Ariel 3az1-ben mosókapszula gondoskodik arról, hogy akár az alacsonyabb hőmérsékleten mosott ruhák is foltmentesen kerüljenek ki a mosógépből. ;

bekaugras-1-size-detail

Egy örök kedvenc, amit az egész család együtt játszhat, kortól függetlenül. A hagyományos játékban a résztvevőknek egymás hátán kell átugraniuk, ez azonban többé-kevésbé nehezíthető, az „akadály” és a „béka” méreteitől függően. A rövidebb lábúak kedvéért érdemes leguggolni, míg a hosszabb lábúak egy előre hajolt felnőtten is képesek átszökellni. Versenyezzünk, ki tud többet ugrani egymás után, vagy akár felváltva, egymást átugorva is haladhatunk előre; mindössze egy nagyobb térre és néhány önként jelentkezőre van szükség!

szabadteri-kezmuves-programok-gyerekeknek-1-size-detail

A kreatívabb gyerekek minden bizonnyal a szabadban történő festegetést, ragasztást és barkácsolást is élvezni fogják, ráadásul így anyunak sem kell aggódnia a falakra, székekre és padlóra kerülő foltok miatt. Jelöljünk ki egy erre alkalmas területet valamelyik lombos fa árnyékában, és adjunk a gyerekeknek kartondobozokat, festéket, ragasztót és barkácskészletet, majd hagyjuk elszabadulni fantáziájukat. Miután végeztek a művészalkotásokkal, mossuk le róluk a festéket a kerti felfújhatós medencében! (Miután a gyerekek kijöttek, az eszközeiket is megtisztíthatjuk benne). Csupa móka, miközben a lakás makulátlanul tiszta marad!

Ha szeretne még több mosási tippet olvasni, látogasson el az Ariel oldalára! 0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása