Releváns hirdetési információk és személyre szabott online hirdetések


Célunk, hogy az Ön kapcsolata velünk és a P&G-család márkáival érdekes, kellemes és személyre szabott legyen. Ehhez megpróbáljuk a kereskedelmi kommunikációnkat az Ön által legjobban kedvelt dolgok alapján kialakítani. Szeretnénk elkerülni, hogy olyan ajánlatokat küldjünk Önnek, amelyek nem felelnek meg az ízlésének, vagy hogy olyan hirdetéseket mutassunk Önnek, amelyeket már többször megnézett. Hogyan érjük el ezt?

Kombináljuk az adatokat, hogy az érdeklődésének megfelelően jobban személyre szabhassuk a kommunikációnkat. Jogos érdekünk alapján kibővíthetjük a regisztrációs adatait és azokat az adatokat, amelyeket Ön a szolgáltatásainkkal folytatott interakció során közöl velünk (márkapreferenciák, kivágott kuponok stb.), kereskedelmi forgalomban elérhető forrásokból vagy más harmadik felektől származó jellemzőkkel, érdeklődési körökkel és demográfiai adatokkal. Ehhez hasonlóan, ha elfogadta a célzott hirdetési cookie-jainkat vagy hasonló technológiáinkat a P&G vagy bizonyos esetekben harmadik felek webhelyein, illetve alkalmazásaiban, akkor a célzott hirdetési cookie-k által kapott adatokat kiegészíthetjük más olyan információkkal, amelyeket Ön egy fiók létrehozása vagy a szolgáltatásainkkal folytatott interakció során ad meg nekünk. 

Az adatokat feldolgozzuk (többek között automatizált eszközökkel), hogy személyre szabhassuk tartalmainkat és e-mailes, online (például harmadik felek platformjain, beleértve a közösségimédia-platformokat) valamint offline (például papíralapú levélben küldött) ajánlatainkat, amennyiben Ön hozzájárult ahhoz, hogy kereskedelmi kommunikációt kapjon tőlünk, valamint más online kontextusban (például harmadik fél platformjain, beleértve a közösségi média platformokat is). 

Hasonló érdeklődésen alapuló hirdetéseket használunk.  Jogos érdekünk alapján az Ön adatait amiatt is elemezzük, hogy azonosítsuk azokat az új kapcsolatokat, akik az Önéhez hasonló profillal rendelkeznek, és így érdekelheti őket az, amit mondani szeretnénk. Például feltölthetjük (akár mi, akár P&G leányvállalataink) az Ön hashelt e-mail-címét a Facebookra, és megkérhetjük a Facebookot, hogy az Önről és más személyekről rendelkezésre álló adatok alapján jelenítse meg a hirdetéseinket az Önhöz hasonló érdeklődésű, akár más országokban élő személyek számára is. 

Arra használjuk a személyes adatait, hogy elérjük Önt az online médiafelületeken. Amennyiben Ön hozzájárult ahhoz, hogy kereskedelmi kommunikációt kapjon tőlünk, akkor felhasználjuk hashelt személyes adatait (mint pl. az Ön e-mail-címe, telefonszáma vagy a mobilhirdetési azonosítója), hogy hirdetéseket küldjünk online csatornákon keresztül (pl. a közösségimédia-fiókján keresztül). Ezt egy olyan folyamat keretében valósítjuk meg, amely tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, titkosított adatokat használ, és csak gondosan kiválasztott partnerekkel működik együtt. Specifikusan, az Ön személyes adatait olyan harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek személyre szabott hirdetési szolgáltatásokat nyújtanak számunkra, beleértve a közösségi médiaplatformokat is. Az ilyen szolgáltatásokat arra használjuk, hogy az általunk birtokolt hashelt információkat összevessük az adatbázisukban lévő személyes adatokkal, így egyéni célcsoportokat hozzunk létre, majd az Ön érdeklődési köréhez igazítjuk az internetes hirdetéseket, beleértve a közösségi médiát is, a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben.
 
Ez segít abban, hogy relevánsabb online hirdetéseket (ajánlatokat, információkat a termékekről és innovációkról) küldhessünk Önnek, és abban is, hogy összességében kevesebb hirdetést küldjünk. Tudni fogjuk ugyanis, mikor juttattunk el már Önhöz egy adott hirdetést, és így ki tudjuk zárni, hogy további online hirdetéseket vagy e-maileket kapjon ugyanabban a témában. Fogyasztóink többsége értékeli, hogy nem akarunk nekik hirdetéseket megjeleníteni olyan termékekről, amelyek nem érdeklik őket, vagy amelyeket már sokszor megjelenítettünk nekik; de ha mégsem, semmi probléma: bármikor módosíthatja beállításait.

Ha szeretné, bármikor meggondolhatja magát és visszavonhatja hozzájárulását/megtilthatja, hogy adatait személyre szabott kommunikáció és hirdetések céljából használjuk, beleértve az egyéni célcsoportok és a hasonló érdeklődésen alapuló célcsoportok létrehozását is. Ezt itt teheti meg. Adatvédelmi szabályzatunk megtekintése