Wick VapoRub kenőcs 50g

Wick VapoRub kenőcs 4 az 1-ben orvosság:
  1. orrdugulás
  2. köhögés
  3. torokfájás
  4. hörghurut

A nyugtató eukaliptuszt és légzéskönnyítő mentolt tartalmazó Wick VapoRub alkalmazása után — a megfázás bármely szakaszában. Bedörzsölésre és inhalálásra! Lélegezze be az eukaliptusz és mentol illóolajokat, melyek akár 8 órán át biztosítják a szabad légzést. Vény nélkül kapható gyógyszer.

Bedörzsölés: Felnőttek és 12 éves kor feletti serdülőkorúaknak a kenőcsöt a mellkas, a nyak és a hát területére kell felvinni, és alapos, könnyed masszírozással bedörzsölni. A 4-11 éves gyermekek esetén csak a mellkason alkalmazható, az orr és az arc területén ne. Laza ruházat viselése megkönnyíti a gőzök belélegzését. Az alkalmazás különösen lefekvés előtt javasolt, mivel a kenőcsből néhány órán keresztül illóolajok szabadulnak fel.

Inhalálás: Felnőttek és 12 éves vagy annál idősebb serdülők: 1-2 csapott teáskanál készítményt kell tenni egy csészébe vagy más olyan edénybe, amelyiknek nagy a felszíne. Fel kell hevíteni fél liter vizet (soha ne mikrohullámú sütőben!) és a forró, de nem forrásban lévő vizet beleönteni az edénybe. Gőzök képződnek, melyeket 10-15 percen át lélegezzenek be. Sem használat közben, sem használat után nem szabad újrahevíteni a vizet. Alkalmazása gyermekeknél: Gyermekeknek 6-11 éves korban 1-2 alkalommal borsónyi mennyiségű készítményt kell tenni egy csészébe vagy más olyan edénybe, amelyiknek nagy a felszíne. Fel kell hevíteni fél liter vizet (soha ne mikrohullámú sütőben!) és a forró, de nem forrásban lévő vizet beleönteni az edénybe. Gőzök képződnek, melyeket 10-15 percen át lélegezzenek be. Sem használat közben, sem használat után nem szabad újrahevíteni a vizet. A gyermekeket és fiatal serdülő korúakat nem szabad felügyelet nélkül hagyni az inhalálás alatt!

Wick Vaporub kenőcs (50 g), vény nélkül kapható gyógyszer.
P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38. Tel.: 06-1- 451-1256
MAT-HU-VICKS-21-000021


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!