Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Ötletek kis konyhához

0
A kis konyhának számos elÅ‘nye van, kreatív elrendezéssel és különleges ötletek megvalósításával a legkisebb helységbÅ‘l is álomkonyha válhat.

Az apró helységek lakberendezési kihívása azért nehezen megoldható probléma, mert a funkcionális igények és a design kerül ellentmondásba. Miközben igyekszünk minden négyzetcentimétert hasznosan kihasználni, szeretnénk, ha a zsúfoltságot is elkerülnénk. A konyha esetében különösen nehéz feladat, hiszen az egész lakásban itt történik a legtöbb eszközt igénylő munka. Néhány remek ötlet megvalósításával azonban csodákat művelhetünk a legkisebb konyhában is.

Tárolás nem csak szekrényekben

A konyhabútor mérete szűk keretet ad a tárolásra, ha megtelik a szekrény és szinte az összes szabad munkafelületet is felhasználtuk már, hová tegyük a dolgainkat? Nemcsak az apró konyhai eszközök okoznak problémát, a nagyobb munkagépek is kiszorulhatnak a lakás egyes eldugott helységeibe, pedig bőven van lehetőség a tárolásra ott, ahol használni szeretnénk őket, a konyhában. Használjuk ki a falakat maximálisan! Ne csak új polcok felszerelésére gondoljunk, alkalmazzunk alternatív megoldásokat is! Nemcsak hasznos, de nagyon mutatós, ha a serpenyőket, vagy egyéb edényeket felfüggesztve tároljuk, akár a tér közepén, de a poharak bárpult szerű elrendezése is remek megoldás lehet. Nagyobb konyhagépeknek szereljünk külön tartót a falra! Jó ötlet a falra szerelhető mágneses késtartó rúd is.

Sziget a konyha közepén

Kis konyhában is praktikus megoldás, ha a tér közepére helyezünk egy „munka szigetet”, ha van rá lehetőség. Egy kisebb asztal is kiváló a célra, melyet nemcsak előkészítésre használhatunk, de az étkezéseket is megoldhatjuk vele. Ha nem elég széles a konyha egy előkészítő-étkező sziget számára, tervezzük újra a konyhapultot! Egy kis kiugró is elég lehet, amely L alakban illeszkedik a szekrényhez. Nemcsak újabb munka- és tároló felületet nyerünk, de izgalmassá teszi a konyhát is. Megfelelő tervezéssel bárpultként is használhatjuk.

Hajtsuk össze, csúsztassuk be!

A legpraktikusabb megoldások a kis konyhákban azok, amelyek szinte láthatatlanná tesznek egyes alapvető funkciók kiegészítőit. A székek, vagy az asztal felhajtása, vagy sínen való elcsúsztatása remek ötlet, egyszerű mozdulattal eltehetőek és elővehetőek.

Kihasználatlan terek

Nem is gondolnánk, hogy mennyi kihasználatlan rész található a konyhaszekrényünkben! A sarkok rengeteg tárolási lehetőséget adnak, szereljünk fel forgatható sarokpolcokat. Gondoljuk újra a mosogató és a tűzhely helyét! Érdekes látványt nyújt, ha sarokra kerülnek, hasznosítva a kevésbé kihasznált helyeket. 

A konyha kreatív tervezésével a legkisebb konyhát is imádni fogjuk!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása