Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

5 kosszal és felfordulással járó tevékenység, melyeket minden anyuka jól ismer

5-kosszal-es-felfordulassal-jaro-tevekenyseg-melyeket-minden-anyuka-jol-ismer-1-size-3
0
ismerkedes-a-tisztalkodo-szerekkel-1-size-detail

Az imitáció a tanulási folyamat része, így hát hogyan is haragudhatnánk kislányunkra, amikor kipróbálja anyu rúzsát? Vagy amikor a kisfiúk összekenik magukat borotvahabbal, mert ezt látták aputól. Noha a kozmetikumok szőnyegből történő kisikálása, vagy a naptej kimosása a kis gézengúzok hajából nem épp a legszórakoztatóbb vasárnap esti program, az ilyen esetekről készített felvételek azonban nem kis mulatságot jelentenek újra megnézve a 18. születésnapjukon.  

rettenthetetlen-felfedezok-1-size-detail

Akár leesnek a rollerről a parkban, akár csizma nélkül ugranak a pocsolyákba, esetleg egy madárfészekre hasonlító frizurával térnek haza az erdőből: a felfedezéseknek többnyire sárral és kosszal járó ára van. Noha a lakásba is jut belőle és a gyerekek nadrágjait is bőven tarkítja fűfolt, mégis friss levegőt szívnak és kipirult arccal térnek haza. A foltokkal kapcsolatos aggodalomra pedig semmi ok: az Ariel PODS 3az1-ben kapszulák kiváló folteltávolító hatásuknak köszönhetően megkönnyítik a takarítást. 

kis-kuktak-1-size-detail

Noha egyedül sütni-főzni kétségtelenül haladósabb, azonban hiányzik belőle a móka. Kis kuktasegédeinkkel az oldalunkon, megismertethetjük őket az alapanyagokkal, megmutathatjuk, mit hogyan kell összekeverni, valamint  apró kezeik használata révén maguk is rengeteget ügyesedhetnek. A tészta dagasztása, a süteményformák kivágása és a kóstolás, mind az élmény részét képzik (még ha mindez nem kevés takarítással is jár). Az sem utolsó szempont, hogy a válogatós gyerekek nagyobb valószínűséggel kóstolnak bele abba, aminek elkészítésében maguk is részt vettek!

furdes-pancsolas-1-size-detail

Semmit sem szeretnek a gyerekek jobban, mint a kádban lubickolni. A magasra tornyosuló hab, a gumikacsák, kishajók és más egyéb vizes játékok, illetve a mindenfelé fröcskölő víz után, mire mindenki végzett a mosakodással, fürdőszobánk leginkább egy katasztrófafilmből életre kelt szökőár utáni állapotra emlékeztet. Eltekintve attól, hogy talán még a plafon is vizes, semmi sem melengeti a szívünket jobban, mint a vízben lubickoló és vidáman kacagó gyerekek látványa. Akár egyedül játszanak a fürdőkádban, akár nekünk készítenek fürdőhab bajszot, megéri csurom vizesnek lenni, pláne hogy utána őket is tisztának látjuk. 

es-a-nobel-dij-nyertese2-1-size-detail

Már alig várjuk a fogadó órát, hogy személyesen mondhassunk köszönetet a tanárnak technika órai projektjéért. A rengeteg papírmasé, festék és gyurma után ugyanis otthonunk leginkább egy színes tanműhelyre hasonlít. 

Mindegy, mekkora legyen a fejetlenség, az Ariel mindig kéznél van, hogy egy szempillantás alatt tisztává varázsoljon mindent. Önt milyen rendetlen emlék mosolygotatja meg? Írja meg nekünk kommentben!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk