Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Lenor Szuper Koncentrált

0
A ruhák mosása során a Freshlock kapszulák megtelepszenek a szövetrostokban. A legapróbb érintésre a Freshlock kapszulák felszabadítják a bennük található parfümöt és kirobbanó frissességet árasztanak magukból.

Mit jelent az ún. “Freshlock technológia”?

A FRESHLOCK a PMC (vagyis a Parfüm Mikro-Kapszulák) egy következő generációja, amely ruháinak hosszantartó frissességet nyújt, akár 12 órán át. Lehetővé teszi, hogy a ruháin érzett reggeli frissesség egész napon át elkísérje Önt.

Mi az a PMC?

A ruhák mosása során a FreshlockTM kapszulák megtelepszenek a szövetrostokban. A legapróbb érintésre a FreshlockTM kapszulák felszabadítják a bennük található parfümöt és kirobbanó frissességet árasztanak magukból.

A ragyogó frissesség élménye:

A kapszulák megerősítése lehetővé tette, hogy az illatok nagyobb választékát használjuk fel a Lenor öblítőkben. A kapszulák különféle parfümösszetevőik révén kiszélesítették a ruháin megtapasztalható illatok palettáját.Mindez a P&G szakértők öt éves kutatómunkájának és számtalan tesztelt ruhának az eredménye.

Azt hihetnénk, hogy a koncentrátumok előállítása csupán a termékben található folyadékmennyiség lecsökkentését jelenti, azonban ennél többről van szó. Az új, szuper koncentrált Lenor esetében egy új összetevő mutatkozik be, amely milliliterenként magasabb hatékonysággal bír, így az új termék kevesebb öblítő felhasználásával nyújtja ugyanazt a ragyogó teljesítményt.

Az előállítás folyamata nem egyszerű. A Lenor összetevői finom egyensúlyban vannak jelen a termékben, melynek megbontása egyetlen alkotóelem hozzáadásával vagy elvételével, destabilizálhatja, ezáltal használhatatlanná változtathatja a terméket. Kutatóinknak úgy sikerült koncentráltabbá varázsolni a Lenort, hogy közben megőrizték a szükséges egyensúlyt anélkül, hogy a termék legjellemzőbb tulajdonságain, - puhaságot és frissességet nyújt a ruháknak - rontottak volna. Ennek köszönhetően sikerült megtervezniük egy olyan szuperkoncentrátumot, amely minden eddigi Lenor textilöblítőnél koncentráltabb.

Változások a Lenor koncentráltabbá tételének köszönhetően

Az új Lenor mostantól szuper koncentrált formában is elérhető, amely minden egyes flakonnal több mosást tesz lehetővé. Ezzel a technológiával:

1. 25 ml-re csökkentettük a standard mosáshoz szükséges ajánlott adagolást

 

2. ugyanazt a ragyogó eredményt kisebb flakonokban juttathatjuk el Önhöz

 

3. Megóvjuk környezetünket. A szuper koncentrált Lenorral:

  • Évente több, mint 600 tonna műanyagot takarítunk meg (a korábbi Lenor öblítőhöz képest - becsült adat a jelenlegi volumen és az ugyanolyan méretű műanyag flakon esetében történő megtakarítás alapján)
  • Évente több, mint 12 millió liter vizet takarítunk meg (a korábbi Lenor öblítőhöz képest - becsült adat a jelenlegi volumen és az ugyanolyan méretű flakonban fölhasznált vízmennyiség alapján)
  • Évente több, mint 40% kamionos szállítást takarítunk meg (a korábbi Lenor öblítőhöz képest - becsült adat a jelenlegi volumen és az ugyanolyan méretű flakon szállításához szükséges kamion kapacitás alapján)

 

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása