Válaszd a P&G termékeket és támogassuk együtt a magyar paralimikonok fizitoterápiás kezeléseit, hogy mindig csúcsteljesítményt nyújthassanak!

A P&G nemzetközi szinten már 12. éve kiemelt támogatója az Olimpiai és Paralimpiai Játékoknak, és idén a Magyar Paralimpiai Bizottsággal közös programot indított A Mindennapok Bajnokai címmel, melyben minden megvásárolt P&G termék után támogatást nyújt a magyar paralimpikonok fizioterápiás kezeléseire.

Paralimpia logosor

A program célja, hogy rávilágítsunk a paralimpiai sportolók figyelemre méltó tehetségére. Az ő teljesítményükkel, kitartásukkal szeretnénk inspirálni mindenkit, hogy mindig a legjobbat nyújtsák. Minden egyes nap beleadják a maximumot, hogy a lehető legjobbak legyenek. Ugyanígy termékeink minőségére és teljesítményére is büszkék vagyunk, hiszen a sportolók kitartása és kemény munkája ihlet bennünket arra, hogy mi is a legmagasabb színvonalat nyújtsuk fogyasztóink számára. Tudjuk, hogy a csúcsteljesítményt a mindennapi kemény munka és odaadás hozza el, amelyet a paralimpikonok és mi is beleteszünk a legjobb eredmények elérése érdekében
Paralimpia termekek

Hogyan segíthetsz?

Vásárolj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, Pampers, Blend-a-Med, Blend-a-Dent, Naturella, Always, Discreet, Pantene, Head&Shoulders, Aussie, Herbal Essences, Mr. Proper, Gillette, Ambi Pur, Old Spice, Tampax, Bear Fruits, Oral-B, Swiffer) 2024. július 1. és szeptember 30. között az alábbi üzletekben és időszakokban, mert minden egyes vásárlás 6 forinttal támogatja a programot, aminek keretében a magyar paralimpikonok fizioterápiás kezeléseit segítheted. 

Paralimpia keplet

 
A promóciós kampány játékszabályzata itt érhető el.

A promócióban az alábbi üzletek vesznek részt a következő időpontokban

  Áruházlánc     A promóció kezdete     A promóció vege  
Tesco 2024. július 3.  2024. július 30.
Spar 2024. július 25.   2024. szeptember 30.  
dm 2024. július 18. 2024. szeptember 18.
Rossmann 2024. július 1. 2024. július 26.
Aldi 2024. július 14. 2024. szeptember 18.
Penny 2024. július 18. 2024. augusztus 14.
Kifli 2024. július 1. 2024. szeptember 30.

A fizioterápia létfontosságú a paralimpiai sportolók számára a teljesítmény fokozása, a sérülések megelőzése és a gyógyulás elősegítése érdekében. A célzott gyakorlatok és rehabilitációs technikák révén a fizioterápia segíti a mobilitás, az erő és az állóképesség fenntartását és javítását, ami elengedhetetlen a magas szintű versenyzéshez. Emellett jelentős szerepet játszik a verseny utáni felépülésben, biztosítva a sportolók hosszú távú egészségét és jóllétét, lehetővé téve számukra, hogy továbbra is eredményesen edzhessenek és versenyezhessenek.

 

A program nagykövete Hajmási Éva

Éva 21 évesen idegenforgalmi tanulmányai során Görögországban szezonális gyakorlatát töltötte, amikor  robogóbalesetet szenvedett, mely nagyban megváltoztatta az életét, ugyanis ennek következtében a bal lábát térd felett elveszítette.  Ezt követően 2010-ben találkozott a kerekesszékes vívással. Azóta több, mint 10 év telt el, és kitartó munkájuknak meg lett az eredménye. Éva számos díjat tudhat magáénak, paralimpiai ezüst- és bronzérmes, valamint világ- és hatszoros Európa-bajnok tőr- és kardvívó.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Párizsi Olimpia évében a Procter&Gamble a paralimpikonok fizioterápiás kezeléseit támogatja, és én lehetek ennek a fantasztikus kampánynak az arca és közvetítője. – mondta el Hajmási Éva az együttműködésről. – Én, mint élsportoló, a szakmai vívó edzések mellett elengedhetetlennek tartom a prevenciót és a jó kondíciót, a kiegészítők fontos elemei a felkészülésemnek. Állóképesség- és gyorsaságfejlesztő, erősítő edzésekre járok heti kétszer, amelyek során manuálterapeuta segíti az er őnlétemet. Emellett heti egy masszázst iktatok be a regenerációért, illetve mindent bevetek, hogy a testi képességeim mellett lelki szinten is a legjobbat hozzam ki magamból.”

A Procter&Gamble elkötelezett amellett, hogy mindenki számára befogadóbb világot teremtsen − vállalatunk falain belül és kívül egyaránt.

A Magyar Paralimpiai Bizottság munkája

Magyar Paralimpiai Bizottsag

A Bizottság fontosnak tartja a paralimpiai mozgalom eszméinek népszerűsítését, a mozgáskorlátozott sportolók esélyegyenlőségének, integrációjának és elfogadásának biztosítását. Az érzékenyítés és az esélyegyenlőség hangsúlyozása mellett az Bizottság célja, hogy a figyelmet a parasportolókra irányítsa, bemutassa edzésmódszereiket és a fizioterápia kiemelt fontosságát. Alapvetően minden sportoló számára fontos a megfelelő egészségügyi kezelés és terápia, ám a parasportolók esetében ez hatványozottan így van. Tudj meg többet a Magyar Paralimpiai Bizottság munkájáról:

 

Az Orbico Magyarország Kft. hasonló megmozdulást szervezett a magyarországi üzletláncokban 2024. július 15. és szeptember 15. között. Kampányukban minden megvásárolt Ariel, Lenor, Jar vagy Swiffer termékkel részt lehet venni egy nyereményjátékban, ahol P&G ajádékcsomagokat sorsolnak. Sőt, aki feltölti a vásárlási nyugtáját és részt vesz a nyereményjátékban, a paralimpikonok fizioterápolás kezeléseit is támogathatja. 1 FELTÖLTÉS = 1 ADOMÁNY* 

*További részletek és játék: www.nyeromarkak.hu/amindennapokbajnokai

PR esemény

A  P&G és a Magyar Paralimpiai Bizottság a közös kampány bemutatására PR eseményt szervezett, melyre 2024. június 27-én került sor a Budapest Honvéd Sportegyesület új vívótermében. Az eseményen együtt ünnepelhettük a Magyar Paralimpiai Csapat figyelemreméltó teljesítményét és kitartását. 11 sportágban összesen 35 kvótát gyűjtöttek, így várhatóan közel 50 magyar sportoló jut ki a 2024-es Párizsi Paralimpiára, amely minden idők eddigi legmagasabb sportolói létszámát jelenti mind a képviselt sportágak, mind a nemzeti csapatban szereplő sportolók számát tekintve.

A házigazda Kovács István ”Kokó” volt, aki Szabó Lászlóval, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökével, Magyar  Ágnessel, a Magyar Fizioterapeuta Társaság elnökével, Katus-Montague Adriennel, a Procter&Gamble a vásárlói marketing igazgatójával valamint Hajmási Évával, paralimpiai ezüst és bronzérmes, hatszoros Európa-bajnok tőr- és kardvívóval beszélgetett az induló kampány részleteiről és a fizioterápia fontosságáról a parasportban.

A rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílt kipróbálni a kerekesszékes vívást Hajmási Éva paralimpikonunk segítségével, továbbá megismerkedhetett az ergométeres evezéssel Kiss Péter Pál paralimpiai bajnok útmutatásával.


Köszönjük, hogy P&G termékeket vásárolsz!