Segíts most te is, hogy a Fortissimo Együtt a Sportoló Ifjúságért alapítvánnyal együtt támogassuk a lányokat, hogy ne hagyják abba a sportolást!

Hogyan segíthetsz?

Spar Always Olympics

Vásárolj Always termékeket a Spar magyarországi üzleteiben vagy online 2024. július 1. és 31. között, mert minden Always termék után 60 forinttal támogatjuk a lányok sportolását a Fortissimo Együtt a Sportoló Ifjúságért alapítvánnyal együttműködésben!
A promóciós kampány játékszabályzata itt érhető el.

Miért fontos?

Az Always küldetése, hogy felhívják a figyelmet a menstruáció sportteljesítményre gyakorolt hatására és nyíltan beszéljenek erről a témáról annak érdekében, hogy a menstruáció minden sportágban és minden szinten a sport természetes részévé váljon. Az Always menstruációs termékmárka megbízásából végzett friss kutatásból kiderül, hogy a női sportolók 61 %-a tapasztalja meg a menstruációs szorongást, ami hátráltatja teljesítményüket. 71 %-uk szerint a sportipar továbbra sem vesz tudomást a menstruációról, ami azt mutatja, hogy a témával kapcsolatos nyíltabb beszélgetések ellenére még mindig sok a tennivaló a női sportolók támogatása érdekében. A kampány célja, hogy ösztönözze a menstruációról szóló nyílt beszélgetéseket és segítsen lebontani a fiatalabb generációk előtt álló korlátokat.

Miért a Fortissimo Együtt a Sportoló Ifjúságért alapítványt választottuk?

Mert az alapítvány különböző programok keretein belül támogatja az egészséges felnőttéválást és a kampány keretein belül külön sportfoglalkozásokat fognak tartani lányoknak:

  • Céljuk, hogy a sporton keresztül minden gyermek számára lehetőséget biztosítsanak a testileg és szellemileg egészséges felnőtté váláshoz, hozzásegítve ezzel őket egy egészségtudatos, boldog élethez.
  • Fontosnak tartják, hogy a sport által segítsék megtalálni azt a célt, amit szenvedéllyel és elhivatottan tudnak csinálni az emberek és támogatják őket álmaik megvalósításában.
  • A „Hercules” nevű intézményi program keretein belül, óvodákkal és iskolákkal működned együtt, ahol a gyerekek interaktív foglalkozásokon megismerhetnek különböző sportágakat és megtapasztalhatják a csapatszellemet és egészséges versengés örömét.
  • A „Niké” program a legjobban teljesítő gyerekek számára személyre szabott támogatást nyújt, amely elősegíti az általuk végzett sportágban a dinamikus fejlődést.
  • Az „Égisz” program a hátrányos helyzetű gyermekek sport általi integrációját, illetve a különböző sportágakban való sikeres és aktív részvételét hivatott segíteni.
  • Szezonálisan megrendezett táboraikban családias hangulatban biztosítják a gyermekek számára a fejlődést, ahol foglalkozásaik alapja a pozitív környezet kialakítása és a sport megszerettetése.
  • Családi és sportnapokon változatos programokkal és versenyekkel segítik a csapatkohéziót a sport által.

Ladies sports team event