Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Túl hamar ráunsz kedvenc ruháidra?

Támogató: Lenor
0
Álljunk csak meg egy pillanatra, és gondolkodjunk el egy kicsit! Nem ugyanúgy érzünk kedvenc ruháink és az új szerelmünk iránt?

Mindannyian átéltünk már hasonlót. Kezdetben minden kapcsolat csodákkal teli. Előfordul, hogy már az első találkozáskor fülig szerelmesek leszünk. Az első pár hónapban szerelmünk a világ legcsodásabb társának tűnik. Az idő múlásával azonban a szerelem kezdeti, ragyogóan színes örömei kezdenek megfakulni, és a szürke hétköznapok súrlódásai gyakran visszafordíthatatlan károkat okoznak.

 

Pontosan ugyanez a helyzet az imádott, gyönyörű, új ruhákkal is, amikor öregedni és fakulni kezdenek.

A textilszálak minden mosás során megtörnek és kopnak a mosógépdob belseje és a szálak közötti súrlódás következtében. Ezzel kezdődik az anyag károsodása. Bolyhok jelennek meg rajta, melyek elcsúfítják a ruhát. Így érnek véget a mézeshetek.

A folyamat ezzel azonban még korántsem zárult le. Ruháink elveszítik színüket, mert az anyag egyenetlen felületéről másként verődik vissza a fény, ezért a ruhák színe szemmel láthatóan megfakul. Az irántuk érzett vonzalmadnak ezután további próbákat kell kiállnia. Egyre gyakrabban hagyod otthon őket, mint ahogyan a párodat is, mert attól tartasz, hogy nem viselkedik majd megfelelően a társaságban.

 

A textilszálak végül távolodni kezdenek egymástól az öblítő hiánya miatt.

Eldeformálódnak, elmozdulnak a helyükről, és így a ruhák elveszítik eredeti formájukat. A „szerelem első látásra” érzés távoli emlékké zsugorodik. A sok probléma után úgy érzed, hogy te és az egykor imádott ruhád már soha többé nem lehettek újra együtt.

 

Hogyan válhat hát tartós kapcsolat a „szerelem első látásra" érzésből? Egy kicsivel több odafigyelés és törődés sokat segíthet. Ne hagyd, hogy az apró bosszúságok hatalmas problémákká dagadjanak, és minden nap add meg ruháidnak a legjobbat, ami csak jár nekik!

 

Már a kezdetektől fogva vigyázz szereteted tárgyára a Lenor segítségével! Az Anti-Age 3 technológia megóvja ruháidat a károsodás 3 jelétől. Segít megelőzni a bolyhosodást, a fakulást és a kinyúlást, illetve hosszabb ideig - akár örökre - életben tartja a ruháid iránt érzett rajongásodat.

 

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása