Karácsonyi nyereményjáték

Vegyen részt karácsonyi nyereményjátékunkban és nyerjen fantasztikus ajándékokat: Instax fényképezőgépet vagy P&G termékszettet!

Hamarosan érkezik a karácsony… Az egyik legszebb ünnepi hagyomány ínycsiklandó ételekkel, a fenyőfa illatával és gyertyafényes, meghitt családi pillanatokkal. Készülődjön velünk az idei karácsonyra és nyerjen fantasztikus ajándékokat 2021. november 12. és december 10. között!*

A P&G termékszett segítségével könnyebb lesz a készülődés, az Instax fényképezőgép pedig megörökíti a legszebb pillanatokat a szívünkhöz legközelebb állókkal. Mindemellett most ingyen töltheti le Karácsonyi Ötlettárunkat, amely fantasztikus recepteket, saját készítésű dekor- illetve ajándékcsomagolási ötleteket tartalmaz. Készülődjön velünk az ünnepekre és nyerjen 2021. november 12. és december 26. között!* Készen áll?

Hogyan vehet részt karácsonyi nyereményjátékunkban?

  • Regisztráljon az EverydayMe honlapján, vagy ha már tagja közösségünknek, akkor jelentkezzen be!
  • Válaszoljon a nyereményjáték kérdéseire!
  • A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük – figyelje az EverydayMe-től érkező leveleit!

A karácsonyi nyereményjáték nyereményei:

A 2021. november 12. és december 10. között zajló nyereményjátékunkkal P&G termékszettet nyerhet, a főnyeremény pedig egy Instax fényképezőgép! Összesen 30 termékcsomag vár gazdára, melyek mindegyike Swiffer, Old Spice és Lenor termékeket tartalmaz. Játsszon velünk!

Nyerjen Instax fényképezőgépet vagy P&G termékszettet!

Lezárult

Töltse le ingyen Karácsonyi Ötlettárunkat 2021. november 12. és december 26. között! Ez az inspiráló eKönyv számos ínycsiklandó karácsonyi receptet, dekorációs és ajándékcsomagolási ötletet tartalmaz. Segítségével gyerekjáték lesz az ünnepekre való felkészülés.

Töltse le a P&G ingyenes Karácsonyi Ötlettárát!

Lezárult

A közelgő karácsony alkalmából kívánunk önnek és kedves családjának varázslatos együttlétet, vidám beszélgetéseket, az ajándékozás örömét, felhőtlen kikapcsolódást a rohanó mindennapokból, valamint pizsamás reggeleket egy bögre forrócsokival a kezekben. Sikerült megidéznünk az ünnepi hangulatot? Nagyszerű! Karácsonykor ugyanis valóban varázslatos dolgok történnek!

*A nyereményjáték szabályzata, valamint a promóció részletei és feltételei letölthetők innen.