“Teszt Hetek” nyereményjáték

 

“Teszt Hetek” nyereményjáték: próbálja ki ingyen a P&G termékeit!

Vegyen rész a “Teszt Hetek” elnevezésű nyereményjátékunkban 2021. október 11. és 2021. november 25. között, és próbálja ki a promócióban résztvevő P&G termékeket! Lehetőséget kínálunk arra, hogy megnyerje és ezáltal ingyen kipróbálhassa az Old Spice, Lenor és Always termékeket.

Szeretné ingyen kipróbálni termékeinket? Most könnyen megteheti! Regisztráljon és jelentkezzen a megjelölt termékek tesztelésére! A kiválasztott tesztelőket értesítjük, és elküldjük számukra az ingyenes terméket.

Készen áll a “Teszt Hetek” nyereményjátékra? Vágjunk bele!

Ismerje meg a “Teszt Hetek” nyereményjátékban résztvevő termékeket:

 

Old Spice Restart deo spray férfiaknak, 150ml

Könnyed ambícióiddal az egész világot saját játszótereddé változtathatod az Old Spice Restart elegáns és kellemes illatával, amivel biztosan nem sérted meg az etikettet. Az Old Spice férfi deo spray még az igazán erőteljes szagokat is kiüti ellenállhatatlanul kellemes illatával. Az elillanásnak ellenálló technológiának köszönhetően egész nap magadon érezheted a friss illatot, ahogyan mások is. Permetezd a hónaljadra és a testedre, majd élvezd a tartós védelmet!

 

Old Spice Restart tusfürdő férfiaknak, 400ml

Van hajad? Van tested? Uraim, ezek fontos kérdések! Ha mindkettőre igen a válasz, akkor kössünk üzletet. Az Old Spice Restart tusfürdő tisztító habja lemossa rólad a koszt és a kellemetlen szagokat, illata pedig úgy öleli át a tested, akár a völgyre leszálló puha köd, a párzó vadállatok diszkrét menedéke. Ha valamilyen oknál fogva nem rendelkeznél hajjal vagy testtel, számodra is kidolgozunk majd egy megfelelő tusfürdőt.

 

Lenor Allin1 Gold Orchid mosókapszula, 13 mosáshoz

Próbálja ki az ellenállhatatlan élményt ígérő Lenor Gold Orchid Allin1 mosókapszulát: 1. tisztít 2. felfrissít 3. puhává varázsol 4. óvja a színeket 5. védi a textíliákat. A Lenor Gold Orchid Allin1 mosókapszula alaposan tisztítja a ruhákat, és a Lenor mennyei frissességébe burkolja őket. Fedezze fel a Gold Orchid illatát, melyet az orchidea pazar illatának és a vanília ínyenc jegyeinek mesteri ötvözete ihletett, a borostyán érzéki aromájával megfűszerezve. Lenor tisztaság minden eddiginél üdítőbb illattal. Ráadásul a Lenor Gold Orchid mosókapszula csomagolása újrahasznosítható. Tipp: A mennyei frissesség és puha tapintás élményéhez használja együtt a Lenor Gold Orchid textilöblítővel.

 

Always Platinum Normal (1-es méret) szárnyas egészségügyi betét, 16 db

Az Always Platinum egészségügyi betét „Zero Feel” kialakítása gondoskodik róla, hogy gondtalanul teljen az egész napja. Ezek a kivételes egészségügyi betétek ötszörös kényelmet kínálnak a selymesen puha szárnyaknak, a 3D LeakGuard védőperemeknek, az 1000 puha mikropárnácskának, a Soft&Fit kialakításnak és az OdourLock szagsemlegesítő technológiának köszönhetően. Az 1-es méretű Always Platinum Normal szárnyas betétet nappali használatra ajánljuk enyhe vagy közepes erősségű vérzés esetén. Próbálja ki a 4-es méretű Always Platinum Secure Night egészségügyi betétet, amely a legkiválóbb éjszakai védelmet nyújtó Always Platinum betét!

 

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind textilöblítő 36 mosáshoz

Élvezze a szabadban szárított ruhák frissességét akkor is, amikor otthonában teregeti ki őket. A Lenor Fresh Air Effect ultrakoncentrált formulája 2x koncentráltabb, mint a többi Lenor öblítő, így egyetlen kis flakon 36 mosáshoz is elegendő. Innovatív technológiájának köszönhetően csupán kis mennyiségre van szüksége belőle, amely az időjárástól függetlenül a szabadban szárított ruhák frissességének élményét kínálja. A Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind friss és energikus illata tengeri illatjegyekkel, a mennyei citrus és a tiszta szellők akkordjaival gazdagított. A flakon 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült (a kupak, az adagoló és a borítófólia kivételével), és továbbra is újrahasznosítható (a borítófólia kivételével). A friss levegőn szárított ruhák élményéhez a Lenor Fresh Air Effect fejlesztését fogyasztók bevonásával végeztük, így a ruhákból folyamatosan szabadulnak fel a friss illatok a száradásuk, a szekrényben tárolásuk vagy a viselésük során.

Hogyan jelentkezhet a “Teszt Hetek” nyereményjátékra?

  • Lépjen be vagy regisztráljon az everydayme.hu honlapjára és győződjön meg arról, hogy adatai között helyesen szerepel a kiszállítási cím!
  • Töltse ki rövid kérdőívünket!
  • A jelentkezők közül kiválasztjuk és értesítjük mindazokat, akik bekerülnek tesztelőink közé.

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz!

*A “Teszt Hetek” nyereményjáték Általános Szerződési Feltételei itt találhatók.

Válassza ki azt a terméket amelyet szeretne ingyen kipróbálni, és a “Teszt Hetek” nyereményjátékban való részvételhez kattintson az alábbi hirdetésre.

Old Spice Restart deo spray férfiaknak

Lezárult

Lenor Allin1 Gold Orchid mosókapszula

Lezárult

Always Platinum Normal

Lezárult

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind

Lezárult