Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

5 trendi frizura férfiaknak

ferfi-frizurak-1-size-3
0
a-modern-oldalra-fesules-1-size-detail

Noha az elválasztott frizura a negyvenes éveket jellemezte, modern változatát olyan hírességek hozták újból divatba, mint Leonardo DiCaprio, Justin Timberlake vagy David Beckham. Szerencsére ezt a fazont a legtöbb hajból meg lehet oldani, mindössze a megfelelő hajformázó termékre és egy kis igazításra van hozzá szükség. Az elválasztás során a haj természetes vonalát kell követnünk, nem szabad forszírozni a máshol történő elválasztást. Vigyünk fel a vizes hajra egy kis waxot, végezzük el az elválasztást, miközben némi volument kölcsönzünk az elülső résznek. Amikor megszárad, lazítsuk fel a hajszálakat, hogy ne tűnjön túl merevnek és megőrizze puhaságát a frizura.

katonai-frizura-1-size-detail

Talán kicsit kopaszosan hat, azonban ha párja aggódik hajának elvesztése miatt, akkor ez a frizura jó megoldást jelenthet számára. Az akcióhős Jason Statham, valamint Daniel Day Lewis színész is teljesen rövidre nyírt fazonnal oldották meg a hajhullás problémáját, s az eredmény mindkettőjük esetében pozitívan hatott a megjelenésükre. Noha a tüsi haj a legtöbb arcformához jól mutat, azért nem árt a fodrászt megkérni arra, hogy a nyírást ollóval végezze, feltérképezve a koponya formáját és domborulatait. A túl szigorú megjelenés elkerülése érdekében a vágáshoz mindenképp olló használata javasolt, hiszen segítségével a hajhossz is variálható és puhítani lehet a frizurán. 

hosszu-laza-haj-1-size-detail

A hosszú hajat idén a bevállalós, divatot előnyben részesítő férfiak fogják preferálni. Ez most nem csak a celebek és kifutók modelljeinek választása, hanem mindazoké, akiknek hiánytalan a hajszerkezetük. Kortól függetlenül, a haj természetes textúráját és vonalait követő, természetes hosszú hajat bárki hordhatja. A vállig érő, hátul kissé lépcsőzetesen nyírt frizura kezdetnek tökéletes. Az egyetlen amire oda kell figyelni, hogy a haj mindig jól ápol legyen. Használjunk hozzá olyan hidratáló sampont, amely megakadályozza a fejbőr pikkelyesedését és a korpa kialakulását. Ilyen a ; Head & Shoulders Classic Clean, amely tisztít, óvja a fejbőrt és hidratál, miközben megőrzi a haj 100%-os korpamentességét.

felul-magasabb-ketoldalt-rovid-1-size-detail

Idén a rövid és hosszabb frizura ötvözete szintén divatosnak minősül. A kétoldalt precízen rövidre vágott haj felül hosszúra hagyott, teljes és magasított tincsekkel rendkívül jól tud mutatni. Dús hajúak kísérletezhetnek vele, és az őszülő tincsek is jól illeszthetők az összképbe. Ezt a frizurát viszont naponta kell megformázni, így nem éppen ideális azok számára, akik szeretnek az ágyból kilépni az utcára.

elol-hosszu-hatul-rovid-1-size-detail

Azoknak a férfiaknak, akik a hajvonal mentén kezdenek kopaszodni viszont nem szeretnének még vágáshoz folyamodni, ezt a frizurát javasoljuk, mivel előnyös optikai csalódást kelt. Viselőik között szerepel Alexander Skarsgård, Tom Hiddleston vagy Matthew McConaughey, akiknél a megemelt hajtővonal azt az érzetet kelti, hogy a hajuk teljes hosszában hosszú és dús. ; Kevéske wax használatával jól igazítható az elülső rész, amit aztán a természetes hatás érdekében fel kell lazítanunk. 

Ön melyik híresség frizuráját próbáltatná ki párjával? Írja meg nekünk!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása