Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Menstruációs tünetek: mit tanácsoljunk kamasz lányunknak?

Támogató: Always
menstruacios-tunetek-mit-tanacsoljunk-kamasz-lanyunknak-1-size-3
0
duzzadt-erzekeny-mellek-1-size-detail

A mellek érzékenysége meglehetősen gyakori, és a menzesz előtt illetve alatt tapasztalt hormonszint ingadozásnak tudható be. Javasolja gyermeke számára egy kényelmes melltartó viseletét, amely nem szorít és könnyű, pamut anyagból készült. Amennyiben még nincs neki, itt a remek alkalom egy közös bevásárlásra! Egy ilyen együttlét sokkal kellemesebb az intim problémák megbeszélésére is.

menstruacios-gorcs-1-size-detail

Mondja el lányának, hogy rendszerint az első pár nap a legkényelmetlenebb. Ilyenkor a lányok gyakran összekuporodnak az ágyon vagy a kanapén, ami teljesen normális. Magyarázza el neki, hogy az alhasi görcsöket a méh összehúzódása okozza, s ez a menstruáció természetes velejárója.

fokozott-etvagy-1-size-detail

Pár nappal a menstruációt megelőzően a legtöbb nőnek megnövekszik az étvágya és „kívánós” lesz. Ennek oka, hogy a menzesz alatt több kalóriát égetünk el, illetve az éhséget a hormonális ingadozás is kiváltja. Javasolja lányának, hogy tartson magánál egészséges rágcsálnivalókat, fogyasszon sok gyümölcsöt és friss gyümölcslevet, melyek vitaminokban gazdagok és pótolják a folyadékveszteséget.

erzelmi-hullamvasut1-1-size-detail

A hormonszintek váltakozása hangulatingadozást is előidézhet, hirtelen szomorúságot, vagy kimerültséget előidézve. Noha lánya már minden bizonnyal tisztában van az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás előnyeivel, mondja el neki, hogy ezek a hangulatingadozás tüneteit is enyhítik. Természetesen nem kell a menzesze első napjaiban köröket futni, de egy sportos, aktív életmód általánosan segít a kellemetlen állapot feloldásában.

Ossza meg az információkat más anyukákkal is!

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása