Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

5 tipp a nyaralásra történő stresszmentes felkészüléshez

5 tipp a nyaralásra történő stresszmentes felkészüléshez

0
Egy egész család számára összekészíteni a nyaraláshoz szükséges holmikat, bizony tartogat némi kihívást. Az alábbi 5 egyszerű tipp azonban segíthet a feladat megkönnyítésében.
A nyári szünet idejére tervezett nyaralás mindenkit lázba hoz, egy édesanya számára azonban komoly feladat lehet a család apraja-nagyja helyett gondoskodni a ruhákról és egyéb, a nyaraláshoz szükséges kellékekről. Íme néhány tipp, melyek segíthetnek megkönnyíteni a feladatot:
1. Kezdjük a nélkülözhetetlen dolgokkal!
Ezek a ruhaneműk és a tisztálkodószerek. Először is írjunk össze egy listát, amely tartalmaz minden fontos dolgot a zokniktól kezdve az alsóneműkön át a fogkrémig és fogkeféig, majd tegyük ezeket félre és a ruhákból párosítsunk napi szetteket! A gyerekek esetében számoljunk kettővel, előre gondolva a foltokra, melyeket útközben vagy a nyaralás során nem tudunk eltávolítani. Ne feledkezzünk meg az esti viseletekről sem! Készítsünk be olyan alap darabokat, mint például a farmer, amit akár többször is fel lehet venni egymás után, különböző felsőkkel kombinálva.

2. “Nyaralós” ruhák
Ezeket a darabokat már jó előre válogassuk ki és készítsük elő! Az alábbi praktikus útmutató segítségével gondoskodjunk fehér pólóink ragyogásáról, színes ruháink élénkségét pedig őrizzük meg ezekkel az ötletekkel! Pakolás előtt hajtogassunk és vasaljunk óvatosan, elkerülve a kedvenc darabjainkon keletkezett gyűrődéseket.

3. Hagyjunk elegendő időt a mosásra és vasalásra!
Ne feledjük, hogy bizonyos anyagok, - mint például a pamut vagy a gyapjú, - lassabban száradnak, ezért érdemes az előkészületeket időben elkezdeni és elegendő időt hagyni mind a mosásra, mind pedig a szárításra. Miután a gyerekek ruhái megszáradtak, a biztonság kedvéért már ne helyezzük vissza őket a szekrényükbe. A bőröndbe történő pakolás megkezdéséig tároljuk őket külön!

4. Fő a frissesség!
Gondoskodjunk ruháink hosszantartó és kellemes illatáról az Ariel with a touch of Lenor folyékony mosószer segítségével! Így ruháink a célba érkezéskor és a kipakolást követően is megőrzik illatukat és frissességüket, és készen állnak majd a viseletre.

5. Csomagoljunk be egy (két) szennyeszsákot!
Fontos, hogy a piszkos ruhákat elkülönítve tartsuk a frissen mosottaktól! Készítsünk be egy (vagy akár több) textilzsákot vagy műanyag zacskót, amely a szennyes ruhaneműk tárolására szolgál. Érdemes már itt elkezdeni a szortírozást, hogy hazaérkezéskor már csak zsákonként be kelljen tölteni a szennyest a mosógépbe.

Önnek is vannak a nyaralás előkészületeivel kapcsolatos, hasznos ötletei? Ossza meg velünk és másokkal hozzászólás formájában!
0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása