Bálint-napi programok pároknak, szingliknek


Család
5/02/2019
Tudta, hogy Bálint-nap után, tehát február 15-én van a szinglik világnapja? Bálint-napi programajánlónkban róluk sem feledkeztünk meg.

Programötletek pároknak:

- A Budapesti Flippermúzeum (Bp. XIII., Radnóti Miklós utca 18.) Európa legnagyobb, folyamatosan nyitva tartó interaktív flipperkiállítása. A múzeumban található összes gép egyszeri belépődíj (26 év alatt és 62 év felett 2000, egyébként 3000 forint) megfizetése után korlátlanul használható. 

- Nézzük filmet extrákkal! Válasszunk filmet a Cinema City VIP mozijának (Arena Mall, Budapest VIII., Kerepesi út 9.) kínálatából. Az állítható hát- és lábtámlákkal ellátott bőrfotelekben élvezhetjük a mozizást, amelyet korlátlan mozibüfével és a helyszínen készített, olasz séf által megálmodott friss ételekkel tesznek különlegessé. Egy mozijegy ára 5790 Ft.

- A közös főzés mindig nagy élmény, amire jó visszaemlékezni. Szusikészítő tanfolyamot sok kuponos oldalon találunk, lepjük meg párunkat egy csodálatos ízorgiával.

- Ha januárban lemaradtunk a Jégpályák Éjszakájáról, a Bálint-nap kitűnő alkalom egy forralt borozásra és korcsolyázásra. A www.sielok.hu oldalon megtaláljuk az országos listát, hol találhatók és mikor vannak nyitva a hazai jégpályák. 

- Ha leesik a hó Budapesten, érdemes gyorsan elmenni egyet szánkózni. A Normafán vagy a Hármashatár-hegyen szuper szánkópályákat találunk. Vidéken erre több lehetőség is van: Budapest környékén egyértelműen Dobogókőn található a legprofibb szánkózási lehetőség. Emellett jó pályák vannak Mátraházán és Mátrafüreden, a Nagyvillám Sípályán Visegrádon, Bánkúton, valamint az Angyalok Tisztásán Kékestetőn. 

- Különleges randevúra vágyunk? Szeretnénk egy másik oldaláról is megismerni párunkat? Kedveljük az izgalmakat? Ha valamelyik kérdésre igennel válaszoltunk, menjünk el egy kifejezetten pároknak ajánlott szabadulószobába. Budapesten kínál ilyet lehetőséget többek között a Scavenger Escape (VII., Asbóth utca 15.), a Mindquest (VII., Klauzál utca 19.) a Gellért Escape (XI., Csíki utca 3.), az Escape Zone (VI., Dessewffy u. 25–27.), valamint az Exit the Room (VI., Csengery utca 76.). Vidéken Debrecenben (Exit the Room), Szegeden (Parapark, Exit Game), Miskolcon (Elme Háza), Egerben (ExitHouse, ExitPoint), Székesfehérváron (IQ Bázis, Cseles Kelepce) is vannak kiváló szabadulószobák, de érdemes mindenkinek a saját városában is utánanézni.

- Második első randi: emlékszünk még, hol voltunk, mit ettünk, mit ittunk? Itt az ideje, hogy megismételjük, együk ugyanazt, igyuk ugyanazt ugyanazon a helyen, ugyanabban az időpontban.

Programötletek egyedülállóknak:

- Budapesten a Dumaszínházban 19 órai kezdettel lesz egy kifejezetten szingliknek szóló előadás Szingli’z Night címmel. Szó lesz egy pár kapcsolatról, néhány párkapcsolatról és arról is, hogyan lehet elvergődni a kacsintástól a díványig. Érdemes-e ágyról ágyra röpködni, szünet nélkül vadászni, tölteni, lőni, tüzelni. A belépőjegy 12 ezer forint, amely egy háromfogásos menüt is tartalmaz.

- Ezen a napon kiválóan lehet vásárolgatni, hiszen mindenki más a párjával vacsorázik valahol.

- Elegünk van az online társkeresőkből? Ismerkedjünk élőben, vakrandi segítségével. Rapid randis rendezvényeket találunk többek között Budapesten, Debrecenben, Nyíregyházán, Szegeden. 

- Biztos önnek is feltűnt már, hogy minden házibuliban a konyhában gyűlik össze a legjobb társaság. Az is köztudomású, hogy a közösen megfőzött ételek sokkal ízletesebbek, mint amiket egyedül készítünk. A budapesti Chefparade főzőiskolában főzőrandikat is tartanak, ahova egyedülállókat várnak. Az se tartson vissza minket, ha nem tudunk főzni, mert az sem elvárás!

- Ha szeretünk táncolni, de nincs hozzá párunk, keressünk olyan tánciskolát, ahova az egyedülállókat várják. A budapesti Dolce Dance és a Salsa Tropical tánciskolában, valamint a Dance Jamben szívesen látják a szingli táncoslábúakat.

- Biztosan sok olyan barátunk, illetve barátnőnk van, aki egyedülálló. Rendezzünk anti Bálint-napi bulit, így senki nem fog otthon szomorkodni.