Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Csináld magad fotós ajándékok

csinald-magad-fotos-ajandekok
0
Mindig az a legkreatívabb ajándék, amely személyes, ráadásul saját magunk készítettük. Ilyen például a fényképes ajándék is. Megvalósítása kiváló program gyerekekkel.

Egész évben csak ajándékot vásárolunk, hiszen valakinek a családból vagy a baráti körből biztos épp szülinapja van.  Ha már elegünk van az ajándékok utáni járkálásból, anyák napjára készítsünk egyedi meglepetést édesanyánknak vagy nagymamánknak. A fényképes ajándék készítése ráadásul tökéletes gyerekprogram az egész családnak vasárnap délutánra.

1.      Fotókollázs üvegkavicsból

Amire szükségünk lesz:

-        sok színes, különböző méretű üvegkavics

-        kis fotók

-        képkeret

-        színtelen barkácsragasztó vagy szalvétaragasztó

-        ragasztópisztoly

Így készítsük el: nyomtassuk ki kedvenc fotóinkat olyan kicsiben, amilyenek az üvegkavicsok. Ezután vágjuk ki őket a megfelelő formára, majd kenjük be ragasztóval, és ragasszuk rá alulról a kavicsokra. Hagyjuk megszáradni. Ezután a ragasztópisztoly segítségével rögzítsük a kavicsokat a képkeretben található papírra. 

2.      
Fotó fatáblán/gyertyán

Amire szükségünk lesz:

-        alapnak fatábla vagy gyertya

-        ecset (műanyag)

-        átlátszó transzferragasztó

-        faspatula

-        olló

-         víz

-        transzfer lakk

Így készítsük el: nyomtassuk ki a fotót, amelyet rá szeretnénk tenni a fatáblára vagy gyertyára. Figyeljünk rá, hogy tükrözötten nyomtassuk ki, így a kép pontosan vissza fogja adni az eredetit. Ezután az alapot (fatábla vagy gyertya) és a képet is kenjük be a transzferragasztóval. Helyezzük rá a színoldalával lefelé az alapra, majd a spatulával simítsuk rá. Végül hajszárítóval szárítsuk körülbelül tíz percig, majd hagyjuk kihűlni. Ha van bőven időnk, száríthatjuk 24 órán át szobahőmérsékleten is. Végül nedvesítsük meg a fotót vízzel, várjunk kicsit, amíg felpuhul, majd az ujjainkkal vagy szivaccsal dörzsöljük le az egész képet, és hagyjuk megszáradni. Most már csak annyi a teendő, hogy transzfer lakkal befújjuk az egészet, és kész is van a szuper ajándék. 

3.     
Kihajtogatható fényképek dobozban

Amire szükségünk lesz:

-        kartonlap

-        fotók

-        fonal

-        ragasztószalag

-        univerzális ragasztó

-        fadoboz (10x10 cm-es)

Így készítsük el: a kartonlapra rajzoljunk egy 50x10 cm-es téglalapot. A hosszanti oldalon 10 centinél hajtsuk be a téglalapot, majd tíz centinként ismét hajtsuk be. Így öt kisebb téglalapot kapunk. Nyomtassuk ki négy kedvenc fotónkat körülbelül 9x9 cm-es nagyságban, és ragasszuk rá a téglalapokra. Fontos, hogy a legalsó téglalap maradjon üresen! Csináljunk hurkot a fonalból, majd ragasszuk a legfelső téglalap hátuljára. Ezután ragasszuk bele a legalsó téglalapot a fadoboz aljába. A képeket a legfelső kép hátulján található kis hurokkal lehet kihajtogatni. Természetesen ugyanezt nagyobb méretben is megcsinálhatjuk ízlésünk szerint.

0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása