„Csináld magad” ajándék: Elegáns és praktikus kábeltartó


Család
31/10/2022
Íme, a tökéletes ajándék a technofil férfiak számára: egy tartó azoknak a kábeleknek, amelyek folyton el akarnak tűnni. Készítse el!

article image

Ezt a kis tárolót nagyon egyszerűen elkészíthetjük. Nem kell varrni, vagy ragasztani, mindössze néhány dologra lesz csak szükség.

  • Egy 22 cm x 60 cm-es műbőr vagy bőr
  • Olló és sniccer
  • Patent

article image

Az egyszerűség kedvéért érdemes követni a képen megadott méreteket. Természetesen nem kötelező pontosan ekkorára mérni, a képek csak tájékoztató jellegűek. A pontok jelzik a vágás helyét.

article image

article image

Kezdje kívülről kivágni, majd a sniccerrel folytatva szabja teljes lyukat, ahova majd a kábelek kerülnek. Ha igazán a tökéletességre törekszik, érdemes pontosan akkora lyukat vágni, amekkora az összehajtott kábel.

article image

article image

article image

article image

A patent két részből áll. Az egyiket erősítse a bőr sarkához.

article image

A másik részt pedig oda, ahol az összetekerés során a két anyag rész találkozik. Hogy megbizonyosodjon róla, hogy pontosan mért mindent, mielőtt lefixálná a patentokat, próbálja bele a kábeleket a tárolóba.

article image

Nincs többé szanaszét lógó kábel a lakásban, mostantól minden a helyén van. A technofil férfiak imádni fogják, de annyira praktikus, hogy a család minden tagja akar majd egyet magának.