Évszakhoz ajándékot


Család
13/12/2018

Ahogy közeledik a karácsony, úgy nő bennünk az aggodalom, hogy szeretteinket mivel ajándékozzuk meg. Hívjuk segítségül a természetet! Mindegyik születési évszakhoz tartozik egy személyiségtípus, amely remek kiindulópontot ad a beszerzéshez.Ha télen jött a világra

Csendesnek tűnik, pedig csak alapos. Mielőtt cselekszik, szeret mindent jól végiggondolni, ám ha egyszer döntésre jutott, akkor nem ismer határokat. Akit egyszer a szívébe fogadott, azt mindig szeretettel fogadja. Nem csoda, hogy remek házigazda hírében áll, aki szívesen és gazdagon gondoskodik meghívottairól. De a váratlan vendégeket nem kedveli, stresszel attól, ha nem tud felkészülni a fogadásukra. Ha igazán örömet szeretnénk neki szerezni, ajándékozzuk meg például ritka konyhai alapanyagokkal vagy valamilyen stílusos kiegészítővel, amivel még szebbé teheti otthonát, terített asztalát. A különleges recepteket tartalmazó szakácskönyvekre is mindig vevő.

Plusz beauty tipp: Nemcsak az otthonában szereti, ha minden a helyére kerül, de önmagán is odafigyel a részletekre. Remek ajándék számára a Braun Series 9, amely a világ leghatékonyabb elektromos borotvája, száraz és nedves bőrfelületeken egyaránt használható. Prémium arany színével igazi exkluzív ajándék, amelyhez a technikai tartozékokon túl bőr útitáska is jár.


Ha tavasszal jött a világra

Nagyon gyakorlatias, két lábbal áll a földön. Jól tudja, hogy az információ mozgatja a mindennapokat, ezért mindent meg is tesz azért, hogy tájékozott legyen. Nyitottsága miatt könnyen barátkozik, sőt, ő az, aki kifejezetten keresi az újabb kalandokat az életben. Mivel mindig naprakész, mindig talál is valami jó programot, ezzel is magyarázható, hogy közkedvelt figura, aki vonzza maga köré a társaságot. Ha valami izgalmas dologgal lepjük meg, biztosan fel fog csillanni a szeme! Meghívás egy vacsoraszínházra, ahol a fogások közt gyilkos után kell kutatni vagy egy szabadulószobába, ahol rengeteg feladvány várja, felejthetetlen élményt fog neki adni. De azért is hálás lesz, ha lehetőséget kap arra, hogy még több tudásra tegyen szert. Egy könyvesboltba szóló ajándékutalvány is biztos választás.  

Plusz beauty tipp: Az Oral-B TriZone 1000 elektromos fogkefe biztos választás egy hatékony típusnak. 3D-s tisztító mozgásával akár 100 százalékkal több lepedéket távolít el, mint egy manuális fogkefe. Nyomásérzékelője pedig fénnyel jelez, ha túl erősen használjuk.


Ha nyáron jött a világra

Szinte már gyermekien őszinte, lelkes, tisztalelkű, melegszívű. Megbízható, akire mindig, minden helyzetben lehet számítani. Pláne, hogy kiváló a problémamegoldása, így biztosan tudja is a megfejtést a legtöbb problémára. Pozitivitása, lelki finomsága a kreativitásában is megmutatkozik. A játékosságot, a kézműveskedés igényét sohasem fogja kinőni. Mivel szereti megörökíteni élményeit, mindig hálás, ha ehhez kap segítséget – technikai újdonságot, minőségi rajzlapot, filcet, ceruzát. Ha színezőkönyvben gondolkodunk, az is jó irány lehet, pláne ha még a témája is testhezálló. De készíthetünk is neki meglepetést, ő biztosan értékelni fogja igyekezetünket. 

Plusz beauty tipp: A megbízhatóságot már kiskorában is nagyra tartja, pláne ha az játékossággal párosul. Márpedig az Oral-B elektromos fogkefe a gyerekeknek élménnyé varázsolja az alaposabb fogmosást. A mesefigurás dizájnból kétféle kapható: kislányoknak Jégvarázs-, kisfiúknak Star Wars-mintával. 


Ha ősszel jött a világra

Kiegyensúlyozott, figyelmes, lojális, nyugodt típus, nem véletlenül. Bölcsessége, intenzív érzelmi világa azon alapul, hogy nem ijed meg az elmélyüléstől, a spiritualizmustól, sőt, sokszor vallásos is. Nagy szerelmese a távoli vagy már rég eltűnt kultúráknak. Egy ilyen témájú tárlatra szóló belépő vagy egy gyönyörű, látványos képekkel díszített album láttán biztosan felcsillan a szeme. De egy meditációs világzenei válogatást is értékelni fog, legalább segítséget kap a lelki utazásaihoz. Viszont ne feledjük: külsőségekben is nagyon ad a harmóniára, ezért bármivel is lepjük meg, az összhatás kedvéért azt szépen csomagoljuk be!

Plusz beauty tipp: A Gillette Fusion ProShield férfiborotva biztos társ abban, hogy harmonikus legyen a megjelenése is. A pengéket körülölelő krémezőcsík védőréteget képez a bőrön, megakadályozva annak irritációját. A Flexball technológiának köszönhetően tökéletesen igazodik az arc kontúrvonalához.