Pénzvisszafizetés felhasználási feltételei – 3 lépésben!


Család
30/06/2022

Számla feltöltési útmutató:

Mit fogadunk el a vásárlás igazolásaként?

A bizonylatok feltötését pdf vagy jpg formátumban tudjuk feldolgozni.

Vásárlási igazolás lehet egy magánszemély számára kiállított nyugta vagy számla. A következő információknak mindenképpen láthatónak és olvashatónak kell lenniük a nyugta vagy számla fotóján:

 1. a vásárlás dátuma
 2. az eladó neve vagy logója
 3. a megvásárolt márka/termék azonosítható neve
 4. a termék egységára

Kézzel írt vásárlási igazolás nem fogadható el érvényes vásárlási igazolásként.

Kiskereskedő online bevásárlókosarából származó megrendelés-visszaigazolás vagy képernyőfotó nem tekinthető vásárlási igazolásnak. Online kiskereskedőtől való vásárlás esetén a számlát általában elektronikus úton kapja meg a megrendelése kézhezvételekor, vagy nyomtatott formában mellékelik azt a rendeléshez.

Példa a számla jó feltöltésére:

 

Példa a számla nem elfogadható feltöltésére:

1. Nem látható a dátum recepient

2. Nem látható az eladórecepient

3. Nem látható a termék egységára
recepient

Olvassa el akcióink szabályzatát:

 

Az EverydayMe platform Pénzvisszafizetési Programjának szerződési feltételei

 1. A visszatérítési programban való részvételhez regisztrálnia kell az EverydayMe.hu oldalon. Regisztrálni itt lehet: https://www.everydayme.hu/register
 2. A felhasználónak fel kell lépnie a Ajánlatok (everydayme.hu) webhelyre, és ki kell választania melyik ajánlathoz szeretne pénzvisszafizetés kezdeményezni.
 3. A visszatérítési program használatához a felhasználónak döntenie kell, hogy feltölt egy magánszemélynek kiállított nyugtát vagy számlát, a továbbiakban: vásárlási bizonylat.
 4. A visszatérítés a vásárlást igazoló képen látható termék vételára alapján jár.
 5. A visszatérítési programba benyújtott termékeknek egyetlen vásárlást igazoló bizonylaton kell szerepelniük.
 6. A szkennelt vásárlási bizonylathoz csak korlátozott számú pénzvisszatérítési ajánlat érhető el a weboldalon. Ha az ajánlat azelőtt kimerül, hogy a felhasználó az ajánlatot a kosarába menti, a felhasználó nem tudja azt felhasználni, és így nem vehet részt a pénzvisszatérítési akcióban.
 7. Minden személy csak egyszer részesülhet pénzvisszatérítésben minden egyes ajánlat után.
 8. Egy vásárlási bizonylat csak egyszer használható fel. A felhasználó számára legelőnyösebb visszatérítés mindig a kosárba helyezett kuponok részeként kerül felszámításra.
 9. A számla pozitív visszaigazolása után a pénzvisszafizetési összeg jóváírásra kerül a virtuális egyenlegen, amelyből a felhasználó kérésére átutalásra kerül sor.