Pénzvisszafizetés felhasználási feltételei – 3 lépésben!


Család
30/06/2022
step 4

Számla feltöltési útmutató:

Mit fogadunk el a vásárlás igazolásaként?

A bizonylatok feltötését pdf, png vagy jpg formátumban tudjuk feldolgozni.

Vásárlási igazolás lehet egy magánszemély számára kiállított nyugta vagy számla. A következő információknak mindenképpen láthatónak és olvashatónak kell lenniük a nyugta vagy számla fotóján:

 1. a vásárlás dátuma
 2. az eladó neve vagy logója
 3. a megvásárolt márka/termék azonosítható neve
 4. a termék egységára

Kézzel írt vásárlási igazolás nem fogadható el érvényes vásárlási igazolásként.

Kiskereskedő online bevásárlókosarából származó megrendelés-visszaigazolás vagy képernyőfotó nem tekinthető vásárlási igazolásnak. Online kiskereskedőtől való vásárlás esetén a számlát általában elektronikus úton kapja meg a megrendelése kézhezvételekor, vagy nyomtatott formában mellékelik azt a rendeléshez.

Példa a számla jó feltöltésére:

 

Példa a számla nem elfogadható feltöltésére:

1. Nem látható a dátum recepient

2. Nem látható az eladórecepient

3. Nem látható a termék egységára
recepient

Olvassa el akcióink szabályzatát:

P&G Pénzvisszatérítési program teljes játékszabályzata itt érhető el.

  Országos Procter & Gamble Pénzvisszatérítési program

 1. A visszatérítési programban való részvételhez regisztrálnia kell az EverydayMe.hu oldalon. Regisztrálni itt lehet: https://www.everydayme.hu/register
 2. A felhasználónak fel kell lépnie a Ajánlatok (everydayme.hu) vagy Pénzt adunk vissza a minőség mellé! (everydayme.hu) webhelyre, és ki kell választania melyik ajánlathoz szeretne pénzviszafizetést kezdeményezni.
 3. A visszatérítési program használatához a felhasználónak fel kell töltelnie egy magánszemélynek kiállított nyugtát vagy számlát, a továbbiakban: vásárlási bizonylat.
 4. A visszatérítés a vásárlást igazoló képen látható termék vételára alapján jár.
 5. A visszatérítési programba benyújtott termékeknek egy és ugyanazon vásárlást igazoló bizonylaton kell szerepelniük.
 6. Korlátozott számú pénzvisszatérítési ajánlat érhető el a weboldalon. Ha az ajánlat azelőtt kimerül, hogy a felhasználó az ajánlatot a kosarába menti, a felhasználó nem tudja azt felhasználni, és így nem vehet részt a pénzvisszatérítési akcióban.
 7. Minden személy csak egyszer részesülhet pénzvisszatérítésben minden egyes ajánlat után.
 8. Egy vásárlási bizonylat csak egyszer használható fel.
 9. A felhasználónak döntenie kell – miután a vásárlási bizonylata elfogadásra került – hogy pénzvisszatérítést szeretne igényelni a saját bankszámlájára vagy szeretné az összeget felajánlani a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítványnak.
 10. A számla visszaigazolása után a pénzvisszafizetési összeg jóváírásra kerül a virtuális egyenlegen. A visszaigazoló e-mail-ben kapott linkre kattintva, a bankszámlaadatok megadása után a felhasználó részére átutalásra kerül a pénzvisszatérítés.