Próbálja ki ön is a Lenort: most garantált 100%-os elégedettség, vagy pénzvisszatérítés mellett


Család
27/07/2021

Ha folyékony Lenor textilöblítőt vagy parfümgyöngyöket ad a mosáshoz, puhasággal és hosszan tartó frissességgel töltheti meg a ruháit. Most egy soha vissza nem térő kipróbálást teszünk önnek lehetővé, hogy kockázatmentesen tapasztalhassa meg a 100%-os elégedettséget; ellenkező esetben visszatérítjük önnek a termék árát!

Hogyan teheti meg mindezt? Egyszerűen! Vásárolja meg az akcióban szereplő Lenor termékek bármelyik illatvariánsát, és próbálja ki a mosáshoz! Bízunk benne, hogy 100%-os frissességben és elégedettségben lesz része, azonban ha a Lenor valamiért mégsem nyerné el tetszését, visszafizetjük önnek a megvásárolt termék árát.

Ha a Lenort választja, ruháinak ápolásáról és érzéki illatáról most kockázatmentesen gondoskodhat! 

A promóció Általános Szerződési Feltételei:

  1. A kiválasztott Lenor textilöblítőt vagy Lenor parfümgyöngyöket Magyarországon, a promóció meghirdetett időtartama alatt kell megvásárolnia. Minden esetben őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!
  2. Az akció 2021. április 1-től 2021. május 31-ig tart, vagy a visszatérítés korlátainak erejéig.
  3. Próbálja ki rendeltetésszerűen a terméket, és amennyiben szeretne élni a visszatérítés lehetőségével, maximum a termék felét használja fel!
  4. Amennyiben nem elégedett a termékkel, juttassa azt vissza hozzánk a pénzvisszatérítést megigénylő kitöltött formanyomtatvány, valamint a vásárlást igazoló blokk kíséretében, a vásárlást követő 30 napon belül, a visszatérítés kereteinek rendelkezésre álló időszakában.
  5. Egy adott nyugta a promóció során csak egyszer használható fel!
  6. A Részvételi feltételek további részleteiről és a promócióban részt vevő termékekről bővebben itt olvashat.