Kalandra fel!


Család
1/10/2021

Nyerjen vásárlási utalványt és élvezze a nyári vakációt a P&G termékeinek jóvoltából!

Napsütés, lágy szellő, hívogató tájak és új élmények: a nyár elengedhetetlen kellékei. A P&G most szeretné a nyári vakáció élményét mindenki számára TÖKÉLETESSÉ varázsolni: épp ezért kéthetente sorsol ki két darab 20.000, és húsz darab 8.000 forint értékű vásárlási utalványt a nyereményjátékban résztvevők között. Magyarország fantasztikus látnivalókkal csábít, így nem is kell messzire utazni…

Kéthetente megsúgjuk önnek, melyek azok a helyek ahová mindenképp érdemes ellátogatni, és melyek azok a termékek, amelyek a nyári vakáció ideje alatt is jó, ha kéznél vannak.

Budapesti városnézésre készül?

Vészelje át a nagyvárosban megrekedt hőséget az Old Spice dezodorainak segítségével, és ajándékozza meg magát a korpamentes és egészséges haj élményével a Head & Shoulders és Pantene jóvoltából! Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és nyerje meg vásárlási utalványaink egyikét, melynek segítségével a nyaraláshoz is hasznos termékeket vásárolhat. Az ajánlat 2021.08.06. és 2021.08.18. között érvényes.

A romantikus hangulatú Egert venné célba?

Készítse elő a borospincék tövében meghúzódó nyaralóját háztartási termékeink segítségével: a takarításhoz használjon Mr. Proper, Swiffer, Jar Azonnali Hab valamint Lenor termékeket! Ezeket, és még számos egyéb terméket most vásárlási utalvány felhasználásával vásárolhat meg. Vegyen részt a nyereményjátékban és nyerjen velünk 2021.08.19. és 2021.09.01. között!

A Balaton mellett szeretne nyaralni?

Fedezze fel a Balaton-parti gyönyörű sétányokat: készítse elő frizuráját az alkalomhoz illően a Pantene, Herbal Essences és Aussie hajápoló termékeinek segítségével! Ezeket, és még számos egyéb terméket most vásárlási utalvány felhasználásával vásárolhat meg. Vegyen részt a nyereményjátékban és nyerjen velünk 2021.09.02. és 2021.09.15. között!


A Velencei-tóhoz szeretne ellátogatni?

Akár csak nézelődni, napozni szeretne, vagy hangulatos, esti környezetben egy kis szórakozásra vágyik - a Gillette és Venus termékekkel simára varázsolhatja bőrét, miközben az Always és Tampax termékek gondoskodnak a felhőtlen és magabiztosságot kölcsönző intimvédelemről! Ezeket, és még számos egyéb terméket most vásárlási utalvány felhasználásával vásárolhat meg. Vegyen részt a nyereményjátékban és nyerjen velünk 2020.09.16. és 2021.09.30. között!

Nyerjen a nyaraláshoz vásárlási utalványt!

Ez az ajánlatunk már nem érvényes.

Nyerjen a nyaraláshoz vásárlási utalványt!

Ez az ajánlatunk már nem érvényes.

Nyerjen a nyaraláshoz vásárlási utalványt!

Ez az ajánlatunk már nem érvényes.

Nyerjen a nyaraláshoz vásárlási utalványt!

Ez az ajánlatunk már nem érvényes.