Mert úszni jó!


Család
9/07/2021

Támogassuk együtt a járvány miatt nehéz helyzetbe került amatőr úszóiskolákat!

Országos programot indítunk a világjárvány miatt nehéz helyzetbe került és működésüket hosszú időre szüneteltetni kényszerült amatőr, gyermekek oktatására szakosodott úszóiskolák támogatására. 

A 2020-ban kezdődő Covid-19 járvány az egész világot kihívások elé állította, és életünk számos területén tapasztalhattuk negatív hatásait. A személyes érintettségeken felül a sportszervezetek és egyesületek is kiemelten nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, ahonnan a talpra állás kitartó, kemény munkát és sok segítséget igényel. Egyes amatőr úszóiskolák helyzete olyannyira kilátástalanná vált, az akár 9 hónapig tartó bezárás alatt, hogy sokaknak már a fennmaradás is veszélybe került. A hosszú bezárási idő és az iskolai úszásórák elmaradása a 2020-2021-es évben hatalmas bevételkiesést jelentett, ami miatt sokak számára már a működés is kétessé vált.

Az úszás az egyik legegészségesebb sport és az iskolai úszásórák alkalmával a gyermekek elsajátítják azt a tudást, ami az alapvető biztonságérzetet adja a vízben, mindamellett, hogy fejleszti a mozgáskordinációt és a légzésszabályozást. A vízben és mozgással töltött idő örömmel tölti el a gyerekeket, így a lelki jólétüket is támogatja. 

A Procter&Gamble elkötelezett a sport, azon belül is a gyermeksport támogatása iránt, és 11 éve kiemelt olimpiai partnerként különösen fontosnak tartjuk a nehéz helyzetbe került egyesületek és úszóiskolák támogatását, ezért most országos programot indítunk, hogy új esélyt kaphassanak az újrakezdéshez és folytatáshoz.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a program mellé állt Kapás Boglárka, olimpiai bronzérmes úszónő, akinek szívügye a gyermekúszás támogatása és az úszás, mint az egyik legegészségesebb sport népszerűsítésének támogatása.

"Mindig is szívemhez közelállónak éreztem a gyermekek sportra való nevelését, ami az egészségmegőrzésen túl mentálisan is sokat segít a lélek fejlődésében. Hiszem, hogy a sport megtanít az életre: a küzdésre, a nyerni és veszíteni tudásra, arra, hogy semmi sincs ingyen. A dobogóra is csak az jut fel, aki megküzd érte. Ennek pedig elengedhetetlen feltétele, hogy a gyerekeknek legyen hol edzeniük és felkészülniük erre a nehéz, de csodálatos küzdelemre. A sport szerves része az egészséges életmódra való nevelésben, ezért büszkén csatlakozom és segítem a kampány munkáját ebben, hogy a gyermekúszással foglalkozó amatőr úszóiskolák is visszatérhessenek korábbi működési modelljükhöz.”

Hogyan tudsz segíteni?

A július 12-én induló kampány keretében, ha bármilyen P&G terméket Rossmann üzletekben és online drogériában vásárolsz, termékenként 4 Ft-ot az amatőr úszóiskolák és az oda járó gyermekek támogatására adományozunk.

Ha úszóiskola vagy!

Várjuk az úszóiskolák, klubok és egyesületek online jelentkezését, július 12-től augusztus 8-ig itt a weboldalon, a JELENTKEZÉS gombra kattintva.

Az adományra csak olyan amatőr úszóiskolák jelentkezését várjuk 2021.07.12-től aug. 8-ig,:

 • amelyeknek 2020. március 1. óta a mai napig minimum 6 hónapig jövedelem nélkül kellett zárva tartaniuk, és ezt igazolni tudják. 
  Igazolás: HAVI FŐKÖNYVI KIVONAT MÁSOLATA. A főkönyvi kivonatot havi bontában kell beadni. A főkönyvi kivonatokat csak a nullás hónapokra kell beadni, legyen ellenjegyezve (azaz aláírva, hogy a benne foglaltak megfelelnek a valóságnak). Azt kell látni, hogy a nyitó és a záró bevétel összege  megegyezik. 
 • ahol 2020 március 1-jét megelőző 6 hónapban hetente legalább 30 gyermek számára tartott úszó oktatást. 
  Igazolás: PÁLYABÉRLETI SZERZŐDÉS MÁSOLATA
  Uszodával kötött bérleti szerződés igazol, min 3 óra/hét/pályára, min. 1 pályára.
 • amelyek legkésőbb 2019. január 1-jén megalakultak. 
  Igazolás: ALAPÍTÓ OKIRAT MÁSOLATA
 • a közzösség erejét használva minél több emberhez próbálja eljuttatni a jótékonysági kampány hírét. 
  Igazolás: A képernyő fotója, ahol a program beharangozó facebook posztját az úszóiskolájuk FB csoportjában a Procter and Gamble Magyaroszág facebook oldaláról (Procter and Gamble Magyarorszag - Kezdőlap | Facebook) megosztották, (megjelenése: július 11-én) és a posztjukba beleírták mire tudnák felhasználni az anyagi támogatást

Már azzal is sokat segítesz, ha hírét viszed a programnak!

A promócióban minden Procter&Gamble által forgalmazott márka részt vesz a Rossmann üzleteiben és online:

Olimpic PG logos

A promóciós kampány játékszabályzata itt érhető el.

 

Magyarország (Hungary)

Ha megjegyzése, kérdése vagy panasza, vegye fel a kapcsolatot a Procter & Gamble irodával a:

Procter & Gamble Magyarország Nagykereskedelmi Kkt.
Kisfaludy utca 38, Budapest, 1082
Tel.:+364511301


Kérjük, adja meg az alábbi információkat:
(ezeket az adatokat kizárólag az Ön kérésének teljesítéséhez használjuk fel)

 • Az Ön neve
 • Az Ön e-mail címe
 • Azok a P&G márkák, amelyek programjához regisztrálta magát
 • Az Ön kérése vagy kérdése -- mondja el, mit szeretne tőlünk!