Segíts nekünk adományozni!


Család
18/08/2020


A Pampers és a Rossmann közös jótékonysági kezdeményezésében most Te is részt vehetsz, így együtt segíthetünk a koraszülött kisbabáknak. A Pampers minden, 2020. augusztus 17 és a november 13. között Rossmann-ban vásárolt Pampers pelenkacsomag után egy koraszülött pelenkát adományoz a koraszülött-ellátással foglalkozó magyar kórházaknak, a Rossmann pedig összesen 3 millió Ft értékű termékadománnyal támogatja a Koraszülöttekért Országos Egyesületet.

Pampers

A promócióban a magyarországi Rossmann üzletekben vagy a Rossmann Online Drogériában vásárolt Pampers pelenkák vesznek részt.

A promóciós kampány játékszabályzata itt érhető el.

Pampers

Koraszülött kisbabák számára tervezett pelenka, mely segíti zavartalan alvásukat

A nyugodt alvás nélkülözhetetlen minden kisbaba számára, de a koraszülött babák egészséges fejlődéséhez kifejezetten fontos. A koraszülött babák a napjaik akár 97%-át is alvással töltik, ez az alvás pedig sokkal éberebb és aktívabb, mint az időre született társaiké. Rendkívül fontos tehát, hogy alvásukat ne zavarja meg szivárgás vagy pelenkacsere. Éppen ezért alkotta meg a Pampers a kifejezetten koraszülöttek számára tervezett pelenkáját. Ez a pelenka olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, mint a teljes felületű nedvszívás a szivárgás ellen vagy a mindenhol rögzíthető tépőzár, hogy a pelenka kényelmesen illeszkedhessen az orvosi műszerek köré is. Így a kisbaba tovább alhat és közben erősödhet.

Pampers

További hasznos elérhetőségek

Látogass el a www.pampers.hu oldalra, ahol termékeinkről további részleteket olvashatsz, és ahol többet megtudhatsz a #Pampersalegkisebbekert programunkról is!

Pampers

Az egyik legnagyobb és leginkább aktívan tevékenykedő érintett szülőkből álló non-profit országos egyesület, amely a koraszülött babák, szüleik, gondozóik, orvosaik munkájának megsegítésére jött létre elsősorban információk nyújtásával, közösségi programok szervezésével,  illetve a sorstársi közösség erejével. Céljuk továbbá a koraszülött ellátásban dolgozó szakemberek és intézmények segítése tárgyi eszközökkel, edukációs és érzékenyítő programokkal.

Pampers