Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Szórakoztató benti játékok gyerekeknek

szorakoztato-benti-jatekok-gyerekeknek
0
Ismerj meg mókás benti programokat és játékokat, hogy értékesen töltsetek időt otthon gyerekeiddel. Légy kreatív és élvezd az időt gyerekeiddel otthon.

Néhanapján nagyszerű érzés otthon maradni és csak játszani, lazítani a gyerekekkel.

Íme, néhány remek módszer arra, hogy gyermekeinkkel minőségi időt töltsünk.

Öltözős játék

Ez a játék kiváló módja annak, hogy magunkban és gyermekeinkben is felpezsdítsük a kreativitást. Mi valószínűleg nem hordhatjuk az ő ruháikat, fordítva azonban már lehetséges. Próbáljuk meg eljátszani valamelyik Disney film kedvenc jelenetét, s kétség kívül lesz elég anyagunk a következő családi fotóalbum összeállítására.

Dekorációs játék

Amennyiben falaink lemosható festékkel vannak borítva, válasszunk ki bátran egy felületet és engedjük a gyerekeknek, hogy kedvük szerint pingálják ki azt. Had ragasszák csak fel kedvenc matricáikat és fessék fel mesefiguráikat! Persze úgy is lehet, hogy mi magunk választunk ki egy színt vagy témát, és a lurkókkal eszerint dekoráltatjuk ki az adott területet. Ez egy hosszas projekt lehet, ami kétségtelenül beszélgetés témája lesz majd a látogatóinkkal.

Bunkerépítés

A plédekből épített várakkal nehezen lőhetünk mellé gyermekeinknél. Használjunk takarókat, párnákat és kartondobozokat, vagy barmit, ami eszükbe jut az építéshez! Anyu és apu is részese lehet a kalandnak, amikor egy biztonságos kuckóban mesélik el az esti mesét!

Fotóalbum készítése

Jelentsük be otthon „kötelező" programként a családi fotóalbum elkészítését, melyben számítunk a gyerekek közreműködésére! Ezzel nemcsak lefoglaljuk őket az adott időre, de évekkel később rengeteg szép emléket idézhetnek majd fel a fényképek böngészése közben.

Közös sütés-főzés

Engedjük a kicsiknek, hogy segítsenek elkészíteni ebédjeiket, ezáltal növelve önbizalmukat a konyhában. Azzal, hogy lehetőséget nyújtunk számukra az alapanyagok kiválasztására, elkerülhetjük a későbbi válogatós elégedetlenséget is. A gyerekek sokkal szívesebben fogyasszák el az eléjük tett ételeket, ha részesei voltak azok elkészítésének!

Matematikai játékok

A gyerekjátékok nem minden esetben igényelnek labdát vagy számítógépet!   Játsszunk velük matematikai és logikai játékokat, hogy ösztönözzük őket a kreativitására, valamint tornáztassuk meg az elméjüket! Ennek még az iskolában is érezhető hatása lesz.

Egy otthon töltött játszós nap a gyerekekkel teret enged kreativitásuknak, képzelőerejüknek és annak, hogy csodálatos élményeket osszanak meg egymással, nem beszélve a kötelékről, amely ezáltal jelentősen megerősödik.

0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása