Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Új, felhasználóbarát funkció

Új, felhasználóbarát funkció

0
Az egyszerűbb használat érdekében honlapunkat folyamatosan fejlesztjük; épp ezért most olyan funkcióval bővítjük a böngészés élményét, mellyel felhasználóink időt és energiát spórolhatnak meg.
Bemutatjuk az új, „Hol kapható?” gombot, melyre kattintva közvetlenül annak az áruháznak a honlapjára érkezhet, amely az önhöz legközelebb árusítja a keresett terméket.  
Mostantól, amikor az everydayme.hu termékkínálatát böngészi, és úgy dönt, hogy szeretné megvásárolni az adott terméket (például egy Oral-B elektromos fogkefét), akkor a termék mellett megjelenő „Hol kapható?” gombra történő kattintással megtudhatja, melyik az önhöz legközelebbi áruház, melynek kínálatában szerepel a keresett termék. A funkció a legjobb online internetes áruházak listáját is megjeleníti. Nem kell többé aggódnia, hogy a keresett termék vajon kapható-e abban az üzletben, ahol ön rendszerint vásárol: a keresgélés lerövidítésével pedig több ideje marad másra. Maradjon velünk, hiszen hamarosan a bemutatott új funkciót más termékkategóriákra is kiterjesztjük!

Böngésszen termékeink között! Ki tudja, talán itt az idő, hogy meglepje gyermekét egy elektromos fogkefével?!

Új fogkrém itt.

Elégedett az új funkcióval? Ossza meg velünk véleményét hozzászólás formájában!
0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása