Új, felhasználóbarát funkció


Család
14/05/2019
Az egyszerűbb használat érdekében honlapunkat folyamatosan fejlesztjük; épp ezért most olyan funkcióval bővítjük a böngészés élményét, mellyel felhasználóink időt és energiát spórolhatnak meg.

Bemutatjuk az új, „Hol kapható?” gombot, melyre kattintva közvetlenül annak az áruháznak a honlapjára érkezhet, amely az önhöz legközelebb árusítja a keresett terméket.  
Mostantól, amikor az everydayme.hu termékkínálatát böngészi, és úgy dönt, hogy szeretné megvásárolni az adott terméket (például egy Oral-B elektromos fogkefét), akkor a termék mellett megjelenő „Hol kapható?” gombra történő kattintással megtudhatja, melyik az önhöz legközelebbi áruház, melynek kínálatában szerepel a keresett termék. A funkció a legjobb online internetes áruházak listáját is megjeleníti. Nem kell többé aggódnia, hogy a keresett termék vajon kapható-e abban az üzletben, ahol ön rendszerint vásárol: a keresgélés lerövidítésével pedig több ideje marad másra. Maradjon velünk, hiszen hamarosan a bemutatott új funkciót más termékkategóriákra is kiterjesztjük!

Böngésszen termékeink között! Ki tudja, talán itt az idő, hogy meglepje gyermekét egy elektromos fogkefével?!

Új fogkrém itt.

Elégedett az új funkcióval? Ossza meg velünk véleményét hozzászólás formájában!