Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Utazás az ünnepek idején: 5 tipp a stresszmentes előkészületekhez

Utazás az ünnepek idején: 5 tipp a stresszmentes előkészületekhez

0
Egy egész család számára összekészíteni a szükséges holmikat, bizony tartogat némi kihívást. Az alábbi 5 egyszerű tipp azonban segíthet a feladat megkönnyítésében.
A téli szünet idejére tervezett üdülés mindenkit lázba hoz, egy édesanya számára azonban komoly feladat lehet a család apraja-nagyja helyett gondoskodni a ruhákról és egyéb szükséges kellékekről. Íme néhány tipp, melyek segíthetnek megkönnyíteni a feladatot:
Kezdjük a nélkülözhetetlen dolgokkal!
Ezek pedig a ruhaneműk és a tisztálkodószerek. Először is írjunk össze egy listát, amely tartalmaz minden fontos dolgot a zokniktól kezdve az alsóneműkön át a fogkrémig és fogkeféig, majd tegyük ezeket félre és a ruhákból párosítsunk napi szetteket! A gyerekek esetében számoljunk kettővel, előre gondolva a foltokra, melyeket útközben vagy a távollétünk ideje alatt nem tudunk eltávolítani. Ne feledkezzünk meg az esti viseletekről sem! Készítsünk be olyan alap darabokat, mint például a farmer, amit akár többször is fel lehet venni egymás után, különböző felsőkkel kombinálva.

Ünnepi öltözék
Ezeket már jó előre válogassuk ki és készítsük elő! Az alábbi praktikus útmutató segítségével gondoskodjunk a fehér ingek és blúzok ragyogásáról színes ruháink élénkségét pedig őrizzük meg ezekkel az ötletekkel! Pakolás előtt hajtogassunk és vasaljunk óvatosan, elkerülve a kedvenc darabjainkon keletkezett gyűrődéseket.

Hagyjunk elegendő időt a mosásra és a vasalásra!
Ne feledjük, hogy bizonyos anyagok, - mint például a pamut vagy a gyapjú, - lassabban száradnak, ezért érdemes az előkészületeket időben elkezdeni és elegendő időt hagyni mind a mosásra, mind pedig a szárításra. Miután a gyerekek ruhái megszáradtak, a biztonság kedvéért már ne helyezzük vissza őket a szekrényükbe. A bőröndbe történő pakolás megkezdéséig tároljuk őket külön!
 
Fő a frissesség!
Gondoskodjunk ruháink hosszantartó és kellemes illatáról az Ariel MOUNTAIN SPRING folyékony mosószer segítségével! Így ruháink a célba érkezéskor és a kipakolást követően is megőrzik illatukat és frissességüket és készen állnak majd a viseletre.

Csomagoljunk be egy (két) szennyeszsákot!
Fontos, hogy a piszkos ruhákat elkülönítve tartsuk a frissen mosottaktól! Készítsünk be egy (vagy akár több) textilzsákot vagy műanyag zacskót, amely a szennyes ruhaneműk tárolására szolgál. Érdemes már itt elkezdeni a szortírozást, hogy hazaérkezéskor már csak zsákonként be kelljen tölteni a szennyest a mosógépbe.
 
Önnek is vannak az utazás előkészületeivel kapcsolatos, hasznos ötletei? Ossza meg velünk és másokkal hozzászólás formájában!
0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása