Valentin napi ajándék házilag


Család
2/03/2021
Valentin-nap alkalmából szeretné párját saját készítésű, egyedi ajándékkal meglepni?

Íme négy egyszerű, mégis nagyszerű és olcsó ötlet.

Ha nem akarunk sokat költeni, de szeretnénk a párunkat meglepni valami különleges és egyedi ajándékkal, legyünk kreatívak, és készítsünk magunk egyet!

1. Ajándékutalvány
Készítsünk ajándékutalványt, amelyre aztán ráírhatjuk azt, amivel szeretnénk őt meglepni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán olyasmikre, amelyek értékesek, de ez nem kimondottan pénzben mérhető.

  • Utalvány egy olyan masszázsra, amit szeretnél
  • Utalvány egy különleges éjszakára
  • Utalvány egy olyan napra, amikor minden úgy történik, ahogy te akarod
  • Utalvány egy bocsánatkérésre - ha ezt felmutatod, egy alkalommal nem kell elnézést kérned
  • Utalvány olyan mozira, amit te szeretnél megnézni
  • Utalvány egy reggelire az ágyban

Az ajándékutalványt a felirat elkészítése után díszítsük fel szívecskékkel és közös fotókkal.

2. Sütemény szerelmi vallomásokkal
Köztudomású, hogy a férfiakat a hasukon keresztül könnyen meg lehet fogni. Remélhetőleg a párunk az édességeket is szereti. Ha így van, süssük meg neki a kedvenc aprósüteményét, és mindegyikre írjunk rá ételfestékkel valamilyen kedves üzenetet, szerelmi vallomást.

3. Saját készítésű „sörlikőr"
Sokkal személyesebb lesz egy üveg ital, ha nem a boltban vásároljuk meg, hanem saját magunk készítjük. A férfiak többsége szereti a sört, így olyat ajánlunk, amelyben az is megtalálható. Egy üveg különleges likőrhöz folyamatos kevergetés mellett melegítsünk fel fél liter barna sört és 20 dkg cukrot, de figyeljünk rá, hogy ne forrjon fel. Adjunk hozzá 3/4 liter égetett szeszt (38%-os) és egy csomag vaníliás cukrot, és melegítsük össze. Az elkészült sörös likőrt töltsük egy szép üvegbe, hűtsük le, és ha van rá időnk, csináltassunk rá címkét valamilyen kedves felirattal.

4. Fotóalbum
Mindegy, hogy pár hónapja vagy évek óta vagyunk együtt, biztosan vannak szép emlékeink - és közös fotóink. Az egyik legszebb Valentin-napi ajándék a saját készítésű fotóalbum: nemcsak a közös nyaralás vagy hétvége fotói lehetnek benne, hanem az első szerelmes üzenet képe az ismerkedési időből, vagy bármilyen emlék az első randevúnkról.