Valentin napi kreatív ötletek


Család
5/10/2018
Az alábbiakban számos ötletet és tanácsot olvashat arról, hogyan tehet egy valentin-napi hétvégét igazán romantikussá.

Rohamosan közeleg a Valentin nap, és mi lehet annál szebb, mint az, ha szerelmét egy kirándulással ajándékozza meg? Ön is éppen erre gondolt? Az alábbi tippek segítségével ezt a különleges eseményt még különlegesebbé és romantikusabbá teheti.

Ha már döntöttek a kirándulás helyszínéről…
Ha jó előre meg szokták tervezni útjaikat és már minden részletet megbeszéltek, lepje meg kedvesét valamivel a tervezett utazás előtt és után. Tegye különlegessé az együtt töltött idő minden percét:

 • Készítsen a kiránduláshoz kötődő apró meglepetéseket - ezzel tovább fokozhatja az izgalmakat és emelheti az esemény fényét. 
 • Ha autóval mennek, lepje meg kedvesét egy kedvenc dalait tartalmazó CD-vel.
 • Még indulás előtt foglaljon le egy asztalt a kirándulás helyszínén található étteremben. Nézzen körül a neten, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet. Igazán romantikus lesz a vacsora, ha sikerül egy külön bokszban asztalt foglalnia.
 • Lapozzon át néhány katalógust a kirándulásuk célállomásáról és keressen kedvesének biztosan tetsző programot, mint pl. kiállítást vagy színházi előadást. Vegye meg előre a jegyeket a kiruccanásuk egyik napjára, de aznap ne árulja el szerelmének, hogy hová mennek, csak hívja el egy sétára. Ezzel nemcsak meglepetést fog okozni, de kedvese értékelni fogja odafigyelését és gondosságát is.
 • Rejtsen el a kedvese csomagjában egy apró ajándékot, amit a táskájában kutatva majd váratlanul megtalál.
 • Rendeljen egy üveg pezsgőt, amely érkezéskor már a szobában várja Önöket. Ezzel stílusosan ünnepelhetik meg szerelmüket és a finom ital segít az ellazulásban is.
 • A valentin-napi kirándulás során hagyjon a fürdőszobatükrön kedves üzeneteket. Ezekre ráírhatja az aznapra tervezett programot, de egyszerűen annyit is írhat, hogy mennyire fontos Önnek ez a kapcsolat!
 • Ha egy városok zajától távol lévő kirándulóhelyet választottak, vigye magával előre felvett kedvenc számait - ezeket bármikor lejátszhatja, ha romantikus hangulatot akar teremteni.
 • Varázsolja a vacsorákat és estéket a szerelem ünnepévé!
 • Semmiképp ne erőltesse a közös shoppingolást! Betérhetnek együtt egy pár boltba, de ne ez töltse ki a teljes napot.
 • Ne felejtse otthon a fényképezőgépét, amivel megörökítheti az utazást. A képeket nézegetve később újra átélhetik majd ezeket a napokat.

Egy igazi meglepetés…
A meglepetés-kirándulást időzítheti a valentin-napi hétvégére. De ha igazán felejthetetlen élményt akar szerezni szerelmének, nézze meg a neten, hogy mikor játszik a közelben kedvenc együttese és vigye el egy meglepetés-koncertre és hétvégére. Ezzel az ötlettel garantáltan sikert fog aratni!