Vizes programok gyerekekkel


Család
18/02/2021
A forró nyári napok legkellemesebb programjai vízhez kötődnek, és ezen belül is számos lehetőség áll rendelkezésre. Legyen szó aquaparkról, tengerben vagy tóban fürdőzésről, kajakozásról vagy csónakázásról – felhőtlen szórakozásnak nézhet a család elébe!

Magyarország számos olyan fürdővel büszkélkedhet, ahol kicsik és nagyok egyaránt örömteli és izgalmas perceket tölthetnek el.

Aquasziget Esztergom
Esztergom Aquaszigete számos fürdőző- valamint sportlehetőséggel várja vendégeit. A kültéri medencék egész nyáron üzemelnek, mindemellett hullámfürdő, gyerekmedencék, csúszdák és játszótér is helyet kaptak a szabadban. Az épületen belül törökfürdő, fitnesz és wellness részleg is található. A vendégek az élménymedencét, a relaxációs medencét, a gyerekmedencét, a jacuzzit, vagy az infraszaunát is kipróbálhatják, de játék- és baba-mama szoba is rendelkezésre áll.

Galerius élményfürdő és wellnessközpont, Siófok
A Balaton „fővárosában” található Galerius élményfürdő számos medencével és szaunával várja látogatóit. Itt minden adott a nyaraláshoz: gyerekmedencék, vízi játékok, játszóház, csúszdák, termálmedence, pihenőszoba és még sok más. A feltöltődés garantált!

Club Tihany – vitorlázás és szörf
Amennyiben szeretne valami újat kipróbálni, akkor a Balaton északi partján található vitorlás- és szörf központ ideális választásnak ígérkezik. A szörffelszerelés mellett SUP-ot is bérelhetünk és kipróbálhatjuk az állva evezést. A Balaton egyéb pontjain wakeboardozásra, jet skizésre, motorcsónakázásra és más egyéb szórakoztató vízisport kipróbálására is lehetőség nyílik, számos alternatíva közül választhatunk tetszés és igény szerint.

Aquaworld – Európa legnagyobb víziparkja
A pesti oldal északi részén helyezkedik el Európa legkiterjedtebb víziparkja, amely 72 méter átmérőjű kupolával, medencékkel és forgómedencékkel, tucatnyi csúszdával és megannyi szaunával várja a pihenni és szórakozni vágyó családokat.

Folyami és tavi hajóutak
Amennyiben szeretnének pár órára kikapcsolódni a városi forgatag olykor nyomasztó légköréből, szálljanak fel egy sétahajóra és szemléljék meg a látnivalókat a folyóról egy másik szemszögből! Sétahajókázásra Budapesten, Tihanyban, Balatonfüreden, Szegeden, Tokajon és még számos helyszínen van lehetőség. Ne gondolkodjanak: hajóra fel!