A megbízható Always védelem és kényelem

Always Ultra Super 2-es méretű

Különbözőek vagyunk – a 2-es méretű Always Ultra Super szárnyas betét azonban mindenkinek akár 100%-os védelmet biztosít, miközben illeszkedik az alakodhoz és igazodik menstruációd intenzitásához. A 2-es méretű betét enyhe vérzés esetén L-es méretű fehérneműhöz, közepes erősségű vérzéshez M-es és L-es méretű fehérneműhöz, illetve erős vérzés esetén S-es méretű fehérneműhöz ajánlott. Az Always Ultra egészségügyi betét kimagasló nedvszívó képességű szélekkel rendelkezik, és belsejében szivárgásbiztos, nedvességmegkötő zselé található. A zselé magába szívja a nedvességet, így megelőzve a szivárgást. Az Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia pedig nem csupán elfedi a kellemetlen szagokat, hanem valóban meg is szünteti azokat. Noha az Always Ultra egészségügyi betét mindössze 3 mm vékony, tökéletes kényelemérzetet és védelmet nyújt a menstruációs ciklus alatt.

 

Az Always mindig többet kínál

Rendkívüli nedvszívó képesség

A szivárgásbiztos, nedvességmegkötő zselé magába zárja a nedvességet.

 

Kiemelkedő illeszkedés

Kiemelkedő illeszkedés a rendkívüli védelemért és kényelemért.

 

Illusztráció egy női higiéniai betétről, kék elemekkel és frissességet sugárzó dizájnnal, rózsaszín hátteren.

Kimagasló nedvszívó képességű szélekkel, a fokozott biztonságért

A kimagasló nedvszívó képességű szélek segítenek a folyadékot megfelelő irányba terelni, az egészségügyi betét pedig felszívja és magába zárja a nedvességet.

 

Higiéniai betét innovatív szárazon tartó réteggel és frissességérzetet biztosító mikrokapszulákkal a P&G-től.

Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia

Az Odour Neutralising szagsemlegesítő technológia nem csupán elfedi a kellemetlen szagokat, hanem valóban magába is zárja azokat, és enyhe illatot áraszt.

 

Próbáld ki a 4-es méretű Always Secure Night betétet is!

Írd át a szabályokat az Always "Az Én Méretem" segítségével, hogy megtaláld a te alakodhoz illő szivárgásmentes védelmet a menstruációs időszak bármely napján! Próbáld ki az Always Ultra éjszakai használatra tervezett, 4-es méretű Always Ultra Secure Night egészségügyi betétet is!

Always – Az Én Méretem

Az Always betétekről röviden

Always – Kérdések és válaszok