Ambi Pur Autóillatosító 2 ml - New Car Scent

Az Ambi Pur autóillatosító „OdourClear”™ technológiája révén megszünteti az autójába makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. A legtöbb autóillatosítóval ellentétben, amelyek csupán elfedik a szagokat, az Ambi Pur autóillatosítók ténylegesen meg is szüntetik azokat. Az Ambi Pur autóillatosítók elegáns készülék formájában kaphatóak, amelyek az autó légbefúvójára csíptethetőek. Az „OdourClear”™ technológia révén az Ambi Pur autóillatosítók megszüntetik még az ételek, háziállatok, füst vagy szemét okozta legmakacsabb szagokat is, és friss illattal töltik meg autóját. Az autóillatosító eszköz segítségével szabályozhatja az illat intenzitását kedve szerint, így nyugodtan, hátra dőlve élvezheti az Ambi Pur frissességét, bármikor, bárhová is autózik.

Próbálja ki az „OdourClear”™ technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, például az Ambi Pur textilillatosítót, amely eltávolítja a szagokat az autó szövetéből, vagy az Ambi Pur fürdőszoba illatosítókat és aeroszolos légfrissítőket. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesse a szagokat akár 90 napon keresztül.

  • Az Ambi Pur autóillatosító „OdourClear”™ technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után.
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti az ételek, háziállatok, füst és szemét makacsul beivódott szagát.
  • Az Ambi Pur autóillatosítók az autó légbefúvójára csíptethetőek.
  • Az Ambi Pur autóillatosítók illatintenzitása állítható az eszköz segítségével.