Ambi Pur Textilillatosító 500 ml - Lenor Spring Awakening

A mindennapok során keletkező makacs és kellemetlen szagok beivódnak a lakásban található szövetekbe, és idővel fokozatosan visszajutnak a levegőbe. Az Ambi Pur textilillatosító spray „Odourclear”™ technológiája révén eltávolítja a textilekbe makacsul beivódott szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után. Az Ambi Pur textilillatosító felfrissíti a nehezen mosható szöveteket is, mint például az ülőgarnitúrák, a függönyök és a szőnyegek anyagát. A Spring Awakening lágy növényi illatát a Lenor és a tavasz természetes frissessége ihlette.

Próbálja ki az „OdourClear”™ technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur fürdőszoba illatosítókat, aeroszolos légfrissítőket és autóillatosító termékeket. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesse a kellemetlen szagokat akár 90 napon keresztül.

  • Az Ambi Pur textilillatosító „OdourClear”™ technológiája révén megszünteti a kellemetlen szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után.
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatra váltja azokat.
  • Kiűzi a kellemetlen szagokat a nehezen mosható szövetekből, mint például az ülőgarnitúrák, a függönyök és a szőnyegek anyagából.
  • Az Spring Awakening lágy növényi illatát a Lenor és a tavasz természetes frissessége ihlette.