Blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine Fogkrém 75ml

Blend-a-Med 3D White LUXE Anti-Tobacco Fresh Fogkrém 75ml

A Blend-a-med 3D White Luxe Anti-Tobacco fogkrém segít a dohányzás okozta elszíneződések eltávolításában és fehéríti a fogakat mindössze 14 nap alatt.

Blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine Fogkrém 75ml

A Blend-a-med 3D „White Luxe Healthy Shine” fogkrém a fogfehérítés és a fogzománc-védelem hatékony kombinációja.
Pazar formulája a fogfehérítő összetevők egyedülálló ötvözetéből tevődik össze:
- Hidratált szilika: – enyhe dörzsölő hatása révén a kétféle típusú szilikát hatékonyan eltávolítja az elszíneződéseket a fogzománc felületéről, és zománcbarát módon segít az újabb elszíneződések kialakulásának megakadályozásában.
- Pirofoszfátok: koncenráltan előfordulva a fogkrémben segítenek a fogkőképződés megakadályozásában, miközben megőrzik a fogak természetes fehérségét.
A Blend-a-med 3D “White Luxe Healthy Shine” fogkrém segít a vörösbor, a kávé, a tea, valamint a dohányzás okozta elszíneződések eltávolításában.
A napi szinten történő, megfelelő szájápolás biztosítja a gyönyörű és egészséges mosolyt. A felületi elszíneződések akár 80%-át eltávolítja* - akár két hét elteltével is fehérebb fogakat produkál.
*a fogkefével elérhető helyeken

Blend-a-med 3D White Luxe With Pearl Fogkrém 75 ml

Kényeztető formulája gyöngyházfényű fogakat és ragyogó mosolyt varázsol használóinak, miközben kozmetikai mélyfehérítő hatása rendkívüli alapossággal távolítja el a felületi elszíneződéseket, már 2 hét elteltéval.