Blend a Med 3D White Luxe Glamorous White 75ml

A blend-a-med 3D White LUXE fogkrém háromlépcsős fogfehérítő formulája kémiai fehérítést és mechanikai tisztítást nyújt, valamint megakadályozza az újabb elszíneződések képződését.

 

A blend-a-med 3D White LUXE Glamorous White fogkrém az elszíneződések akár 90%-át eltávolítja, 5 nap alatt*. 

 

  • Hidratált szilícium-dioxid – a kétféle szilícium kíméletes dörzshatása hatékonyan, a zománc megsértése nélkül távolítja el a foltokat a fogzománc felszínéről, és megakadályozza azok újbóli kialakulását
  • Gyönyörű és egészséges mosoly

 

FEDEZZE FEL! 

3D White Luxe Boutique: 

Blend-a-med 3D White Luxe Instant Pearl Glow: A blend-a-med 3D WHITE LUXE Instant Pearl Glow fogkrém rendszeres használatával fehéríthetők a fogak elülső, hátsó és látható fogközi felületei, és már 7 napon belül látható az eredmény.

 

blend-a-med 3D White Luxe Anti-Tobacco Fresh: A blend-a-med 3D White Luxe Anti-Tobacco Fresh segít eltávolítani a kávé, tea, vörösbor és dohány okozta foltokat, és már 5 napon belül látható a fehérítő hatása. 

blend-a-med 3D White Luxe Glamorous White: A blend-a-med 3D White LUXE Glamour White fogkrém háromlépcsős fehérítő formulát használ, amely a következőkből áll: kémiai tisztítás, mechanikai tisztítás és az új foltok kialakulásának megelőzése.

 

blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine: A blend-a-med 3D White Luxe Healthy Shine fogkrém a hatékony fehérítést és a fogzománcvédelmet ötvözi. 

 

*felületi elszíneződések