Blend a Med 3D White Luxe Pearl Glow 75ml

Gondosan összeállított formula az egészséges, ragyogó mosolyért.

A blend-a-med 3D White LUXE Instant Pearl Glow fogkrém természetes gyöngyházkivonatot tartalmaz. Kényeztető formulája gyöngyházfényű fogakat és ragyogó mosolyt varázsol használóinak, miközben kozmetikai mélyfehérítő hatása rendkívüli alapossággal távolítja el a felületi elszíneződéseket, már 2 hét elteltével. 
Mindemellett a fehérítő összetevők különleges kombinációját tartalmazza: 

  • hidratált szilícium-dioxid - enyhén dörzsölő hatásának köszönhetően a fogkrémben található kétféle típusú szilícium-dioxid a fogzománc felületéről hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket és megakadályozza újbóli kialakulásukat, miközben védelmet nyújt a fogzománcnak.
  • pirofoszfátok - a fogkrémben található pirofoszfát-koncentráció hozzájárul a fogkő kiépülésének megelőzéséhez és a fogakon kialakuló elszíneződések megakadályozásához, így megőrizve a fogak természetes fehérségét. 

A mentol és a borsmenta aromás kombinációjának köszönhetően a fogkrém frissíti a leheletet.
  • Hidratált szilícium-dioxid – a kétféle szilícium kíméletes dörzshatása hatékonyan, a zománc megsértése nélkül távolítja el a foltokat a fogzománc felszínéről, és megakadályozza azok újbóli kialakulását
  • Gondosan összeállított formula az egészséges, ragyogó mosolyért
  • Természetes gyöngykivonat