BRAUN 9-9299S Nedves és száraz borotva

Braun Series 9 9299s Wet&Dry Elektromos borotva Clean&Charge tisztító- és töltő egységgel, prémium arany színben

 

Termékjellemzők


  •  Braun Series 9, a világ leghatékonyabb borotvája, 3 napos borostán bizonyítva a vezető prémium termékekkel összehasonlítva*
  • Az öt specialis elemből álló vágórendszer több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal, rövidebb borotválkozási időért és a kisebb bőrirritációért.
  • A szabadalmaztatott SyncroSonic™ technológiának köszönhetően másodpercenként 160-szor elemzi az arcszőrzetet és automatikusan alkalmazkodik annak tulajdonságaihoz. A sűrűbb területeken, ahol ez szükséges a borotva nagyobb fokozatra kapcsol.
  • Egy töltőállványt is tartalmaz, amely sosem hagyja, hogy a készülék lemerüljön.
  • A csomag tartalma: Braun Series 9 prémium borotva matt arany színben, prémium töltőállvány matt arany színben, luxus bőr úti táska, tisztító kefe, smart plug csatlakozó, amely automatikusan alkalmazkodik a 100-240 V-os hálózati feszültséghez.

Termékleírás

A Braun Series 9 borotva a világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd a bőrhöz. A Braun specializált borotválkozási technológiája minden mozdulattal több szőrszálat ragad meg, ezzel alapos és kényelmes borotválkozást biztosítva, kompromisszumok nélkül.


*3 napos borostán tesztelve, vezető prémium termékekkel összehasonlítva. Részletek a braun.com/sutdy-results oldalon.