Gillette Fusion Power Cool White borotva

A Fusion termékcsalád legújabb kiadása - a Gillette Fusion Power Cool White borotva, - egy nélkülözhetetlen borotválkozási kellék, amely érzékeny bőrűek számára is kiválóan alkalmazható. A legkorszerűbb Gillette technológiának és az öt, egymás mellett szorosan elhelyezett pengéinek köszönhetően a műveletvégzés során kifejtett nyomás, valamint az irritáció érzet jelentősen lecsökken. Mi több, a pengék súrlódásmentes bevonattal rendelkeznek, valamint a borotva a bőr számára csillapító hatású mikrorezgéseket bocsát ki. E tulajdonságok mindegyike hozzájárul a fokozott pengesikláshoz és a súrlódás lecsökkentéséhez, kényelmes borotválkozást és kiváló teljesítményt eredményezve – még a legérzékenyebb bőrön is!

A legújabb innovációk felhasználásával a Gillette minimális irritációval és fokozott kényelemmel végezhető, sima borotválkozást kínál használóinak. Egyedülálló, aprólékos kidolgozásának köszönhetően, a Gillette technológia a pengék akadálymentes siklását eredményezik, miközben a bőr apró sérülések és horzsolások nélkül éri el makulátlan simaságát. A Gillette lehetővé teszi, hogy a fogyasztók megtapasztalják a páratlanul kényelmes borotválkozás élményét, még akkor is, ha minden nap borotválkoznak: köszönhető mindez a jól megtervezett vékony pengéknek, melyek a gyökerüknél fogva távolítják el a borostákat.

A legkiválóbb hatékonyság érdekében használata a Gillette Fusion ProGlide borotvazselével és borotválkozás utáni kozmetikumokkal ajánlott.

A termék 1 db. pótbetétet tartalmaz.