Head & Shoulders Anti Hair Fall Sampon

Búcsúzzon el a korpától a koffeinnel dúsított***** Head & Shoulders Anti Hair Fall hajhullás**** és korpásodás elleni samponnal! Microbiome Balance formulája a korpásodás kiváltó okát veszi célba, felveszi a küzdelmet a korpásodás*, viszketés és kiszáradás ellen, azonnali frissítő tisztaságérzetet, valamint akár 100%-os korpamentességet* nyújt. A napi használatra kifejlesztett samponformulája pH-semleges, továbbá vitaminokkal és antioxidánsokkal dúsított. Bőrgyógyászatilag tesztelt, klinikailag igazolt hatékonysága mellett pedig kellően gyengéd a mindennapos használathoz. Flakonja 40%-ban újrahasznosított műanyagból készült** és újrahasznosítható*** . A Head & Shoulders balzsammal együtt alkalmazva fokozza a védelmet a fejbőr korpásodása ellen, a puha és gyönyörű, korpamentes* haj érdekében.

Termékjellemzők

  • Korpásodás elleni sampon az akár 100%-ig korpamentes hajért és fejbőrért. (Rendszeres használata eltávolítja a látható korpát.)
  • Rendszeres használat mellett segít megelőzni a látható korpát
  • Microbiome Balance formulája a korpásodás kiváltó okát veszi célba, fenntartva ezzel a fejbőr kiegyensúlyozott mikrobiomját
  • Ez a napi használatra kifejlesztett samponformula klinikailag igazolt, bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint pH-semleges
  • Férfiak és nők számára egyaránt ideális, napi használatra kifejlesztett sampon, bármely hajtípusra
  • Flakonja 40%-ban újrahasznosított műanyagból készült (a kupak, a színezékek és az adalékanyagok kivételével), és újrahasznosítható (a kupak kivételével, a helyi újrahasznosítási lehetőségek függvényében)

*Rendszeres használata eltávolítja a látható korpát.
**A kupak, a színezékek és adalékanyagok kivételével.
***A kupak kivételével, a helyi újrahasznosítási lehetőségek függvényében.
****Hajtöredezés következtében fellépő hajhullás.
*****Szintetikus koffein.