Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Lenor Parfumelle öblítők

Emerald & Ivory Flower

A Lenor Emerald & Ivory Flower a nyugalom és a szenvedély világába repíti az érzékeket. Kényeztesse magát ezzel az érzéki illattal, melyet a természet szépsége ihletett.

 

Wild Flower Bloom

A Lenor Wild Flower Bloom minden egyes érintésre fokozatosan szabadít fel magából illatokat, melyek modern és impulzív, virágos frissességgel és kényelemmel töltik meg az érzékeket.

 

Pearly Peony

Életünk gyors léptekkel halad előre; a szép emlékeket pedig mindannyian szeretnénk megőrizni.

A Lenor Pearly Peony karakterét az olyan gyönyörű virágok lágy és nőies illata adja, mint a közönséges rózsa és a babarózsa. Különleges kompozíciójuk luxus köntösben idézi fel a feledhetetlen emlékeket. Egy feledhetetlen frissesség élmény…

 

Ocean Escape

Kitörő frissességével a Lenor Ocean Escape művészien ötvözi a szegfű, a jázmin, a narancsvirág és az ylang ylang illatát. Ezt az aprólékosan megkomponált változatot az óceán vizének tisztasága és a fehér virágok illata ihlette, amely hosszantartó és gyöngyöző frissességgel itatja át a ruhákat.

 

Diamond & Lotus Flower

A Lenor Diamond & Lotus Flower egy friss és energikus ötvözete a vad szamóca, a zamatos, piros alma, az őszibarack, a málna, valamint a frissen vágott jázmin és frézia aromáinak. A krémes vanília és megnyugtató pézsma melegséget visz e feledhetetlen és kellemesen addiktív parfümillatba, amely felfrissüléssel kényezteti érzékeinket.

 

Gold Orchid

A Lenor Gold Orchid aromájában érzéki finomsággal vegyül el csipetnyi vanília, amely megnyugtatóan hat az érzelmekre, csillapítóan a lélekre. Mimózát, pasztell rózsát és krémes őszibarackot foglal magában, melyeknek köszönhetően a Gold Orchid egy páratlan és pazar illatélményben részesít bennünket.

 

Amber Flower

A Lenor Amber Flower illata egyedülállóan épül a meleg gardénia és az édes-kesernyés narancs aromái köré. A szívillatot alkotó fehér pézsma és tubarózsa tökéletes egyensúlyának köszönhetően a Lenor Amber Flower hosszantartó frissességet kínál a gazdag és meghitt élmények kedvelőinek.Most hozzáadhatja a véleményét.

Illat
Hosszantartó friss illatot kölcsönöz a ruháimnak
Puhaság


Ajánlaná ezt a terméket barátainak?

Most próbálta ki első alkalommal ezt a terméket?

Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

CSATLAKOZZON A TAGOK KÖRÉHEZ!

Legyen az első, aki felfedezi a P&G és a partnermárkák új termékeit!
Részesüljön ingyenes termékekből és mintákból, hogy megoszthassa azokat ismerőseivel!
Ossza meg gondolatait és őszinte véleményét a márkák képviselőivel, akik meghallgatják Önt.
Legyen az EverydayMe nagykövete!