11 egyszerű és roppant könnyen elkészíthető karácsonyi lakásdekoráció


Otthon
22/12/2022

Tekintse meg listánkat, melynek segítségével ünnepi hangulatba öltöztetheti otthonát.

Közelegnek az ünnepek, a teendők pedig csak halmozódnak. Bár a listánkon tekintélyes helyet foglal el a dekorálás feladata, ez nem feltételnül kell hogy drága, vagy nehéz legyen. Próbáljuk ki a 12 egyszerű és kreatív dekorációs ötlet egyikét, hogy feldobjuk otthonunkat és megteremtsük az ünnepi hangulatot!
Boldog ünnepeket kívánunk a P&G-től: Meleg pillanatok az otthon kényelmében.

Kényelmesen a kanapén
Dobjuk fel kanapénk melegség- és komfortérzetét egy kis ünnepi változtatással! Cseréljük ki a meglévő párnákat díszpárnákra, vagy ragasszunk a régiekre tél mintájú anyagot. Ha szeretnénk igazán komolyan venni a feladatot, vásároljunk színes huzatot a közeli dekorüzletben és borítsuk be vele a teljes kanapét!


A figyelem középpontjában
A kisebb méretű karácsonyfadíszek remekül mutatnak minden asztalon. Először válasszunk tetszés szerinti színkombinációt, majd helyezzük őket egy nagyméretű tálba, hogy vonzzák a tekintetet!

Karácsonyi hangulatú kép forralt borral és citrusfélékkel, ünnepi díszítéssel.

Váltsunk ünnepi terítékre!
Teremtsünk ünnepi hangulatot minden helyiségben! A konyhában használjunk ünnepi témájú törlőkendőket, a fürdőszobában pedig hasonló mintázatú törölközőket. Vagy egyszerűen csak cseréljük le a hálószobák ágyneműjét szezonális színű és mintájú változatra. Tipp: Amikor eljön a mosás ideje, őrizzük meg az ágyneműhuzatok ragyogó színét az Airel 3az1-ben mosókapszula segítségével! 

Elegánsan megterített asztal ünnepi hangulatban, a P&G minőségi otthoni tisztítószereivel tökéletes tisztaság érhető el minden otthonban.

Asztali futó
Egy színes asztali futó mindennél erősebb ünnepi hangulatot áraszt. Egészítsük ki a terítéket egyszerű, fehér tányérokkal és szalvétákkal!

Nő kényelmes otthoni környezetben helyezi el a személyes és háztartási tisztítószereket.

Villanyozzuk fel otthonunkat!
A hóbortos hangulat megteremtéséhez helyezzünk lakásunkban a nem rendhagyó helyekre is fényeket! Függesszünk égősort a bejárathoz, csavarjuk a lépcsősor korlátja köré, vagy összetekerve helyezzük egy üvegtálba. 

Karácsonyi dekorációval díszített lakás belső tere, ami otthonosságot sugall.

Díszítsük fel a lépcsőkorlátot!
A zöld fenyőágak nem csak kellemes színükkel, de illatukkal is ünnepi hangulatot árasztanak. Az ágakat kössük karácsonyi ezüstszalaggal a lépcsőkorláthoz! 

Mosolygó nő karácsonyi képeslapokat helyez el egy bútoron, lakásdekorációval és ünnepi hangulattal körülvéve.

Karácsonyi képeslapok
Kreatív módon szeretnénk kihelyezni karácsonyi képeslapjainkat? Keressünk a kertben hosszabb ágakat, és rendezzük el őket egy nagyméretű vázában! Üssünk apró lyukakat a képeslapokon, majd színes szalag vagy madzag segítségével rögzítsük őket a gallyakhoz!

Otthoni kreativitás: újrahasznosított mosószer és tisztítószer adagolók felhasználásával készült karácsonyi dekorációk.

Csilingelő csengőszó
Kössünk csengőket a bejárati ajtóhoz színes szalagok segítségével, hogy vendégeink csilingelve lépjenek be otthonunkra!

Kézimunka ünnepi dekorációval – készülj fel a szezonra a P&G személyi és otthoni ápolási termékeivel.

Készítsünk koszorút!
Vegyünk egy egyszerű koszorút, például egy fenyőágakból készültet, s készítsünk belőle elragadó díszt! Lógassunk róla apró fadíszeket, vagy díszítsük szalagokkal/masnikkal.

Kellemes otthoni hangulatot árasztó gyertya és illatosított díszek.

Karácsonyi potpourri
Készítsünk egyedi fűszerkeveréket, a saját éléskamránkban található ánizsból, fahéjrudakbból és szegfűszegből. Keverékünket helyezzük el otthonunk különböző pontjain üvegtálakban, hogy az ünnepi illatot mindenhol érezhessük!

Karácsonyi hangulatot árasztó ablak díszített üveggolyókkal és hópehely alakú díszekkel.

Dekoráljuk ki az ablakot!
A fadíszek nemcsak a karácsonyfára aggathatók, kedvenceinket akár az ablakokra is kilógathatjuk. A függönyrúdról különböző hosszúságú és színű szalagok segítségével lógathajuk le a díszeket.