Ajándékcsomagolási ötletek


Otthon
22/12/2022

Tegye különlegessé ajándékait kreatív csomagolási ötletekkel, hogy már a kibontásuk is izgalmas legyen!


A csomagolás során a két legnagyobb kihívást a szabálytalan alakú tárgyak és a rögtön beazonosítható ajándékok érdekessé varázsolása jelenti.

A csokoládé szerelmeseinek
Egy tábla csokoládét is különlegessé tehet a csomagolása révén. Először fedje be a csokoládét zsírpapírba. Hajtsa be a széleket és ragassza alulra úgy, hogy ne látszódjon a ragasztószalag. Egy szép képről készítsen színes fénymásolatot és hajtsa rá körben a táblára, végül pedig tegyen rá díszszalagot és egyéb dekorációt.

Egy Párizs témájú csomagolt szappanokat ábrázoló kép, mellékelve egy masni és díszes érmék.

Könyv új köntösben
A könyv mindig szívesen fogadott ajándék. Alábbi ötletünk segítségével készítsen díszes papírból kivágott új borítót behajtott fülekkel, és egészítse ki egy szép szalaggal átfűzött kísérőkártyával.

Elegáns ajándékcsomagolású P&G termékek.

Összecsomagolva
Válogasson össze kis ajándéktárgyakat, tegye őket egy-egy tüllből készült díszzacskóba. Csomagolja őket össze úgy, hogy egy csomagolópapírral bevont és papírzsebkendővel kibélelt kartondobozba helyezi őket.

Elegánsan csomagolt kézműves szappanok ajándékdobozban személyes gondoskodást sugallva.

Egy csokorba kötve
Ahelyett, hogy sok apró ajándékot egy díszzacskóba tenne, csomagolja be őket egyenként és egy csinos masnival kösse össze. Így biztosan még tovább fog tartani az ajándékbontás izgalma!

Színes csomagolt ajándékok díszes háttérrel.

Praktikus megoldás
A nagy, kerek ajándéktárgyak csomagolása gyakran problémát okoz, ezért csomagolópapír helyett használjon textíliát! Például az ajándékba adott konyhai eszközt csomagolja dekoratív törlőruhába, a végeket pedig a csomag tetején kösse csomóba.

Díszesen bekötött ajándékcsomag konyhai eszközökkel és névvel ellátott címke a "Susan" felirattal.