Faragott halloween tök


Otthon
5/03/2021
A halloweeni időszak legizgalmasabb része, amikor vicces és kicsit ijesztő, de mindenképpen hangulatos tököt faragunk a gyerekekkel közösen.

  • Csak érett tököt válasszunk a faragáshoz, különben nem fogjuk tudni feldolgozni a belsejét. Egységes színe és felülete legyen, hogy ne zavarjon a minták elhelyezésében.
  • Használjunk sniccert! Vékony pengéjű, kisebb darabot válasszunk, amivel azért át tudunk a kemény rétegen is hatolni. Egy ügyes ezermester szerszámosládájában mindig van egy-két kaparó, vágó, szúró eszköz, amivel a finom részleteket is kidolgozhatjuk.
  • Ne vállaljuk túl magunkat! Olyan mintát, figurát próbáljunk elkészíteni, ami nem túl bonyolult, különben hiába dolgozunk! Egy egyszerű alakzatból készült töklámpás is nagyon hangulatos lehet, és még sikerélményt is nyújt! A kivájt, kifaragott tök belsejében helyezzük el a mécsest.

Ön is szokott Halloween-kor töklámpást faragni? Ossza meg ötleteit másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!