Hálószoba ötletek


Otthon
3/10/2018
Egy egyszerű ‘en-suite’ hálószoba, kis méreteit feledtető, megújult külsővel!

A lakásfelújítások alkalmával hajlamosak vagyunk csupán azokra a helyiségekre összpontosítani, ahol a vendégek szórakoztatása zajlik, és gyakorlatilag megfeledkezünk az olyan privát terekről, mint pl. a hálószoba vagy a fürdőszoba, ahol pedig sok időt töltünk.

Egyetlen szoba helyrepofozása nem igényel szerkezeti átalakításokat; sokszor csupán textíliák, festék és tapéta kérdése.

Előtte

Utána

Ebben a térben a szürke és világos árnyalatokkal tarkított kiegészítőké, valamint a "patchwork" technikával varrt ágytakaróé a főszerep. A villanykapcsoló alá elhelyezett fészekszerű tároló kiválóan alkalmas az apró tárgyak elrejtésére, miközben a semleges színű padlószőnyeg összefogja a teret.

Előtte

Utána

A szürke szín drámai hatást kölcsönöz a szobának anélkül, hogy kemény, férfias jelleget öltene számára. A természetes, erdő mintázatú tapéta kiválóan elrejti a beépített szekrényt és a nagyobb tér illúzióját kelti; a viktoriánus stílusú világoskék könyvespolc és a három különböző anyagból megvarrt függöny pedig nemcsak stílust kölcsönöz a szobának, de kiválóan egészíti ki a különleges ágytakarót.


Olvassa el tavaszi nagytakaritas írásainkat!